Acasă » Stiri » Evenimentul „La pas pe Calea victoriei” se închide astăzi din cauza vremii

Evenimentul „La pas pe Calea victoriei” se închide astăzi din cauza vremii

 

Primăria Capitalei anunță că evenimentul „La pas pe Calea Victoriei”, organizat prin creart pe tronsonul cuprins între Piața Victoriei și Strada George Enescu se închide astăzi din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile desfășurării activităților în aer liber.

Întrucât fiecare manifestare artistică prezentată în cadrul evenimentului este de stradă, artiștii și publicul neavând cum să se desfășoare pe ploaie, organizatorii au luat decizia de a nu deschide cea de-a treia zi.

Prima ediție a evenimentului s-a bucurat de un real succes, în primele două zile, pe 15 și 16 aprilie, înregistrând un public de aproximativ 60.000 de persoane, format din bucureșteni, dar și din turiști veniți în România cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Una dintre cele mai importante străzi din centrul Bucureștiului a devenit pietonală la inițiativa Municipalității, iar timp de două zile s-a transformat într-un spațiu urban alternativ, unde cultura și istoria s-au întâlnit cu distracția și relaxarea, într-un eveniment fără precedent.

Toți vizitatorii au fost încântați să vadă Calea Victoriei pietonală și au fost surprinși plăcut de diversitatea manifestărilor de stradă prezentate, toate cu intrare liberă: spectacole și concerte, statui vivante, animatori pe picioroange, mimi, personaje pentru copii, păpuși uriașe, portretiști și caricaturiști, ateliere creative pentru copii, spectacole de teatru, un studio foto mobil, face painting și multe alte surprize.

Mai mult decât atât, atmosfera Sărbătorilor Pascale a fost întreținută de un program muzical deosebit, susținut de Corul bărbătesc „Armon” și Corul Academic „Divina Armonie”, precum și de prezența unor muzicieni stradali, care și-au pus în valoare talentul la instrumente precum chitară, vioară, flaut, saxofon, violă, violoncel și pian electric.

Unele dintre atracțiile preferate ale celor prezenți au fost spectacolele organizate de Teatru Masca, precum „Zidul”, în scenariul și regia lui Mihai Mălaimare, un spectacol ce a adus în fața publicului tehnica statuilor vivante, o poveste tulburătoare și un balet fabulos.

Prima ediție a evenimentului „La pas pe Calea Victoriei” a reușit să însuflețeze și să coloreze una dintre cele mai frumoase străzi istorice din București, oferind localnicilor și turiștilor o experiență incredibilă, la orice pas, cale de o promenadă.

Video 15 aprilie: https://www.youtube.com/watch?v=8wBKzpzw3_8

Video 16 aprilie: https://www.youtube.com/watch?v=oqb-xKrsQiA

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1721898353.4644 s