Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vita de vie – concert

March 11, 2017 @ 7:00 pm - 8:30 pm

| 41.58LEI

VITA DE VIE acustic

Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic inseamna cele mai bune melodii Vita de Vie, stranse in decursul celor 21 de ani de existenta, reorchestrate intr-o maniera neobisnuita, mergand uneori pana la clasic, jazz sau bossanova.
Adrian Despot despre proiectul Acustic: “Am dezbracat melodiile vechi de hainele pe care le purtau si am incercat sa le decantez intr-o forma cat mai apropiata de starea lor originara, cea de emotie. Am scazut volumul si am crescut intensitatea. De acolo am construit, cu grija si abnegatie, albumul Acustic. A iesit exact asa cum ni-l doream, simplu si intens. In calatoria noastra am avut onoarea sa fim insotiti de niste muzicieni extraordinari. Mandela Gajol si Mihai Ardelean,”
Cine si-ar fi imaginat vreodata ca “Basul si cu toba mare” poate “sa stea in picioare” si sa sune atat de bine in varianta Swing? Sau ca binecunoscuta parodie “Vinolamine” este reinventata acum intr-o varianta atat de inedita? Si cine s-ar fi gandit ca piesa “Varza” poate crea o cu totul alta senzatie cand o asculti?
Dupa lansarea noului album, Șase (+) in toamna 2016, repertoriul acustic Vița de Vie s-a îmbogațit cu noi piese, deja foarte bine cunoscute de catre public: Luna și Noi, Pe Plaja În Vamă la 5, Metaforă de Toamnă.
Vita de Vie Acustic inseamna:
Adrian Despot, Sorin Tanase, Cezar Popescu, Adrian Ciuplea, Mihai Ardelean, Mandela Cajol
https://www.facebook.com/vitadevie
http://www.youtube.com/vitadevieofficial

Biletele pot fi achizitionate de aici:

bilete-button

Details

Date:
March 11, 2017
Time:
7:00 pm - 8:30 pm
Cost:
41.58LEI
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Creart
Piața Lahovari, nr. 7, Bucuresti, România
+ Google Map
creart
Total time: 1716074867.7267 s