Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

“Vă place TANGO?”, Concert Analia Selis, Răzvan Suma şi Julio Santillan – Sala “teatrelli”

October 24, 2014 @ 8:00 am - 10:00 pm

| 29,70LEI

Va place TANGO?

Analia Selis – voce
Razvan Suma – violoncel
Julio Santillian – chitara

 

Pe 24 octombrie turneul naţional “Vă place Tango” ajunge la Teatrelli.

Violoncelistul Răzvan Suma alături de Analia Selis (voce) şi Julio Santillan (chitară) aduc publicului Teatrelli un eveniment unic în peisajul cultural românesc: va fi prima oară când un turneu de amploare va fi dedicat în exclusivitate tango-ului interpretat în mod tradiţional, aşa cum se cânta pe vremuri în Argentina, ţara unde, la graniţa cu Uruguay-ul, s-a născut undeva la sfârşitul sec. XIX, acest tip de muzică şi dans.

Tango-ul a cucerit în sec. XX întreaga lume scriindu-şi un destin surprinzător, de la dans rău famat din mahalele din Buenos Aires, la cel mai apreciat dans de societate.

Analia Selis, care va cânta prima oară în cariera sa un întreg concert de tango, declară despre pregătirea turneului : „De anul trecut când Răzvan mi-a propus să facem acest turneu am început să studiez tot ce este legat de tango: tehnica şi modul de a cânta tango, am citit despre istoria genului şi am parcurs poveşti despre fiecare melodie pe care o vom cânta. În acest turneu vrem să cântăm tango într-un mod tradiţional, aşa cum se cânta pe vremuri. Desigur că noi am pregătit aranjamente pentru violoncel, chitară şi voce, dar acestea au fost gândite de Julio Santillan aşa încât să respecte modul de interpretare tradiţional. ”

ANALIA SELIS – voce (recent revenită pe scenă după experienţa de maternitate), va fi prima oară într-un turneu partenera de scenă a partenerului său de viaţă (Răzvan Suma).

Aflat într-o dublă ipostază în acest turneu – de chitarist şi compozitor de piese de tango – Julio Santillan semnează aranjamentul muzical pentru violoncel, chitară şi voce pentru majoritatea pieselor din repertoriu.

Analia Selis, Răzvan Suma alături de Julio Santillan promit o seară unică la Teatrelli, pe 24 octombrie, de la ora 20.

Va asteptam!

 

Biletele pot fi achizitionate de aici:

bilete-button

Details

Date:
October 24, 2014
Time:
8:00 am - 10:00 pm
Cost:
29,70LEI
Event Category:
Event Tags:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Sediul Creart
Str. Alexandru Lahovari, nr. 7, Bucuresti, Bucuresti-Ilfov România
+ Google Map
Phone:
021 318 3804
Website:
http:/creart.ro
creart
Total time: 1721532229.7962 s