Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Toamna Lunii Pătrate – primul concert de toamnă al Alinei Manole

September 26, 2015 @ 7:00 pm - 8:30 pm

La cererea publicului, concertul a fost programat si la ora 21.30!

Pe 26 septembrie se vor împlini 5 luni de la ultimul concert-standard al Alinei Manole în București. O absență justificată datorită unui program muzical intens care a inclus prima apariție solo din ultimii 6 ani (excepția de voce și chitară a concertului Necântate din luna mai), un turneu, recitaluri în diverse festivaluri și proiecte care în curând vor putea fi văzute și ascultate de public.

Biletele pentru concertul de la Teatrelli din 26 septembrie ora 19:00 au fost cumpărate de fani  înainte să existe o comunicare publică a concertului. Urmarea frumoasă constă în faptul că, dată fiind reacția publicului, Teatrelli a lansat provocarea unui al doilea concert, în aceeași seară, de la ora 21:15. Provocarea a fost primită cu bucurie de Alina Manole și de cei doi prieteni de scenă, Raul Kusak și Claudiu Purcărin, alături de care va aduce, într-o seară de sâmbătă, fericire muzicală de toamnă. Fericire dublă!

Cele două concerte vor include și proiecții video, pentru prima dată pe această scenă și, pentru ca revenirea pe scena Capitalei să aibă și mai mult contur, una dintre piesele de referință de pe albumul Fericirea de Luni va fi ilustrată, în premieră pentru cei care vin la Teatrelli, printr-un videoclip!

Despre alegerea piesei Lângă Mine pentru o experiență vizuală, Alina Manole spune: Cântecul acesta este cameleonic. L-am scris dintr-o răsuflare. Pare încărcat de o istorie dramatică, dar, la o a doua sau a treia ascultare îți dai seama că vorbește despre un echilibru și o împăcare cu situația. Aici, cel care pleacă e cel care pierde. Omul rămas nu are angoase, știind că a iubit frumos, doar că nu pe cel mai potrivit om din lume. În definitiv, lângă omul potrivit simți că ai aripi. Lângă oricare altul nici nu știi că poți să zbori.

Concertul cu subiecte tabu este recomandat celor care știu și pot să aprecieze ironia, umorul și adevărurile despre care cântă Alina Manole, artistă aparte în muzica românească nu doar datorită stilului  (un mix inteligent de folk, jazz, indie) și limbii române în care își compune piesele, ci datorită modului în care – cu naturalețe de-a dreptul terapeutică – abordează cele mai delicate subiecte ale iubirii.

Cele două concerte vor începe așadar la orele 19:00 și 21:15. Ușile sălii de concerte se vor deschide de la orele 18:00/20:45 pentru cine dorește să bea un pahar de vin, o limonadă, sau să mănânce o gustare potrivită contextului. În plus, la orele 18:45/21:10 servirea de bar va fi sistată, astfel încât fiecare reprezentație să înceapă la timp și în liniște. În sală nu se fumează, dar există o zonă amenajată în acest sens.

Bilete se găsesc momentan doar pentru concertul de la ora 21:15  în rețeaua Eventim.ro sau direct la sala de bilete Teatrelli (www.teatrelli.ro)

 

Concert Alina Manole

Formula de concert: Alina Manole (voce și chitară), Raul Kusak (clape), Claudiu Purcărin (tobe)

Primul concert – ora 19:00 (sold out)

Al doilea concert – ora 21:15

Locul desfășurării concertului: sala de concerte Teatrelli, București

Prețul biletului: 29.7 lei

 

i

Biletele pot fi achizitionate de aici:

bilete-button

Details

Date:
September 26, 2015
Time:
7:00 pm - 8:30 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Sediul Creart
Str. Alexandru Lahovari, nr. 7, Bucuresti, Bucuresti-Ilfov România
+ Google Map
Phone:
021 318 3804
Website:
http:/creart.ro
creart
Total time: 1721897122.3017 s