Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Thursday Sinners – Alina Manole & Raul Kusak

March 30, 2018 @ 7:00 pm - 8:30 pm

“Joia Pacatosilor – Alina Manole & Raul Kusak”* este o poveste muzicala despre dragostea reala. Premisa incomoda de la care porneste povestea este aceea ca nu exista exclusivitate absoluta in relatiile de cuplu. Ca nu exista adult care, desi implicat intr-o relatie, sa nu se simta atras si de alte persoane. De la atractie la fapte, de la o aventura la despartire, de la minciuna la marturisirea adevarului si consecintele acestuia… iata episoade de viata pe care le defineste povestea “pacatosilor”.
Alina Manole si Raul Kusak au gandit impreuna acest spectacol-concept al carui debut a avut loc in 2012, in “joia neagra” de dinaintea sarbatorii de Pasti. Fara a avea nicio legatura in sine cu subiecte/coordonate religioase, aceasta intamplare a dat titlul spectacolului, jucat/cantat de atunci in oricare zi a saptamanii. Despre rolul terapeutic al conceptului s-a tot scris in ultimii 6 ani. La fel s-a scris si despre magia celor doi artisti, a caror energie si eleganta muzicala se contopesc in trairi de scena aparte, intr-o stare incredibil de intima cu cel care asculta.
Scenariul povestii este scris de Alina Manole. Cantecele care sustin traseul pacatosilor sunt, de asemenea, compuse de artista. Niciun spectacol nu este insa la fel cu celalalt pentru ca dinamica povestii are de-a face cu doua personaje, reprezentate de Alina si de Raul, iar opiniile unui pianist, exprimate cu ajutorul pianului, sunt de multe ori surprinzatoare… :)

Profilul celor doi artisti, personaje in “Joia Pacatosilor”, schitat pentru cine (inca) nu-i cunoaste, arata cam asa:

Alina Manole este “pacatoasa“ care isi asuma greselile fiecaruia dintre noi, cele spuse in soapta, cele vorbite pe la colturi (de Luna Patrata), cele spuse in somn. Ironia, jocul de-a drama, adevarurile „incomode” se regasesc in piesele pe care le compune, in atmosfera eleganta a fiecarei aparitii in public.
Raul Kusak este artistul care picteaza calea marturisirilor cu acorduri de pian, dintre cele care deschid poarta spre inima. Magia prin care acest pianist minunat transforma notele in cuvinte e disponibila doar Cunoscatorilor, nu de teorii muzicale, ci de viata si dragoste.

Spectacolul va avea loc pe data de 30 martie 2018, la Teatrelli, de la ora 19:00.

*este recomandat DOAR persoanelor peste 18 ani
Accesul este posibil doar pe baza biletului.

Mai multe informatii despre artista Alina Manole pot fi aflate la urmatoarele adrese web:
http://www.alinamanole.ro
http://facebook.com/AlinaManoleoficial
Fragment din spectacol:

Details

Date:
March 30, 2018
Time:
7:00 pm - 8:30 pm

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Creart headquarters
Str. Alexandru Lahovari, nr. 7, Bucuresti, Bucuresti-Ilfov România
+ Google Map
Phone:
021 318 3804
Website:
http:/creart.ro
creart
Total time: 1721605893.2499 s