Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Teodora Enache -All about Joy

November 25, 2018 @ 7:00 pm - 8:30 pm

Teodora Enache propune publicului bucureștean în premieră noul ei proiect – All about Joy. Va urca pe scena Teatrelli, în formulă de trio, alături de Călin Grigoriu – la chitară și Joca Perpignan (Israel) – la percuție. Concertul are loc duminică, 25 noiembrie 2018 și va începe la ora 19.00.

Teodora explorează tot mai mult în ultimii ani, în compozițiile și spectacolele ei, valoarea ritualică a muzicii, capacitatea unică a acesteia de a crea conexiuni privilegiate între oameni și de a-i face să perceapă existența rădăcinii comune care ne unește pe toți. Ea include ideea de ritual de celebrare a vieții și în noul ei spectacol All About Joy, aducând publicului bucureștean prilejul de a primi darul bucuriei prin muzică.

Pentru noul ei spectacol – All about Joy, Teodora a pregătit un program de compoziții proprii, dar și piese provenind din cele mai diverse segmente muzicale, care au inspirat-o pentru re-aranjări originale. Spiritul ”jazzului viu, cu mii de fațete, ca un cristal” devine, astfel, limbajul muzical de frontieră care îi permite să integreze printr-un fusion ritualic jazzul classic, blues-ul, ritmurile latine și world music.

Biletele pot fi achizitionate de aici:

bilete-button

Details

Date:
November 25, 2018
Time:
7:00 pm - 8:30 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Creart
Piața Lahovari, nr. 7, Bucuresti, România
+ Google Map
creart
Total time: 1718612144.6669 s