Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Street-Art: Artist-Talk, Film & More

August 7, 2020 @ 8:30 pm - 11:00 pm

Vineri, 7 august, vă invităm în Grădina cu Filme și în Spatiul M60, la o seară dedicată street-art-ului: artist-talk, proiecție de film și concert, concomitent în două dintre cele mai cool spații urbane din centrul Bucureștiului, în care arta stradală și-a găsit un loc de manifestare. ✨

Grădina cu Filme a marcat acest an atât de complicat pentru scena culturală și artistică cu o nouă pictură murală: realizată de Pandele Radu (unul dintre membrii Sweet Damage Crew) și curatoriată de Mihai Zgondoiu, lucrarea “Accessible Experience” surprinde paralele dintre realități, simboluri și semne grafice, un univers transformat în contextul izolării și al distanțării sociale, având ca sursă de inspirație tratatul filozofic „Simulacres et Simulation” de Jean Beaudrillard.

➡ Grădina cu Filme – Cinema & More:
🕣 Ora 20.30: Artist-talk cu Radu Pandele și Mihai Zgondoiu despre noua lucrare murală, despre proiecte mai vechi, dar și despre fenomenul street-art-ului în București și nu numai.
🕘 Ora 21.00: Proiecția filmului documentar ”Banksy & the Rise of Outlaw Art” (2020) 🎬

Sinopsis:
Banksy este cel mai cunoscut artist stradal din lume, iar arta lui politică, infracțiunile și trucurile îndrăznește șochează sistemul socio-politic de peste două decenii. Prezentând interviuri rare cu Banksy, aceasta este povestea modului în care un artist proscris a condus o revoluționară mișcare și a construit un imperiu de milioane în timp ce identitatea lui rămâne învăluită în mister.
Filmul va avea subtitrare în limba engleză.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Az9ttLyQe9E

*Accesul începând cu ora 19:30.
**Intrarea liberă cu rezervare: https://www.bilete.ro/street-art-artist-talk-film-more/
***Rezervări pe Bilete.ro și la casa de bilete creart.
****Rezervările la evenimentele cu intrare liberă își pierd valabilitatea cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului, dacă cei care au făcut rezervarea nu anunță în prelabil că vor întârzia. Din acel moment, accesul se face în ordinea sosirii, în limita locurilor disponibile.
*****Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a rezerva: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/

➡ Spațiul M60
🕘 Ora 21:00: Concert DJ Teo powered by Grădina cu Filme

Totodată, în seara evenimentului, îi veți putea întâlni și cunoaște în Spațiul M60 pe artiștii Radu Pandele și Mihai Zgondoiu. 🤍

*Intrare liberă în limita locurilor disponibile.
Și…pentru că vorbim de street-art, în Spațiul M60 puteți descoperi lucrări de artă stradală semnate de: Mihaela Vraciu Art, Andra Irimia (Art_habits), Lavinia Damian, Alex Popa, Cătălin Ghete (Zeha), Ana Buzea ( AnaMb), Cristina Codreanu ( Csaab).

Pentru plimbarea din Grădina cu Filme (Piața Lahovari 7) către Spațiul M60 (C.A. Rosetti 3) vă recomandăm traseul: Piața Alexandru Lahovari – str. Eremia Grigorescu – str. A.D. Xenopol – str. Pictor Arthur Verona – Bulevardul Magheru – C.A. Rosetti. Asta dacă vreți să descoperiți și mai multe lucrări de street-art din centrul Bucureștiului.

Details

Date:
August 7, 2020
Time:
8:30 pm - 11:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1719016890.6545 s