Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Spectacolul „Work in Progress” @ Grădina cu Filme

August 27, 2023 @ 9:00 pm - 10:00 pm

| 30 lei + taxe
🗓 Duminică, 27 august 2023, de la 🕘 ora 21:00, te invităm în 📍 Grădina cu Filme & More (Piața Alexandru Lahovari 7) la spectacolul „Work in Progress”, cu Eva Danciu, Mariana Gavriciuc.

➡️ „Work in Progress” surprinde fragmente din parcursul Elei și Inei, două femei a căror viață este structurată în jurul unui punct central – munca lor. Ela este angajată a Companiei și așteaptă promovarea promisă, iar Ina este în training pentru a-i lua locul. Într-un univers fictiv, nu foarte diferit de realitatea noastră de zi cu zi, urmărim cum lipsa de motivație, scop și utilitate, resimțite de cele două, le influențează viața interioară și le pun în situația de a găsi modalități de a rezista presiunii constante. De la negare la indignare, de la rutină la lipsa de conformare, Ela și Ina încearcă să poarte o luptă, într-o lume care pare să metabolizeze eficient sentimentele de revoltă generate de propriile reguli, ca un organism infinit adaptabil și invulnerabil.

➡️ Sensibil, glumeț, ironic, serios, spectacolul este un dialog în mișcare, despre locul pe care îl ocupă munca în viața noastră. Cât și cum lucrăm? În ce mediu? Ce obținem și ce am avea nevoie, de fapt? Care sunt modurile în care munca pătrunde și acaparează spațiul personal? Care sunt efectele pe care le resimțim? „Work in Progress” înglobează răspunsurile întâlnite în cadrul etapei de documentare a proiectului, punctează problemele care apar cu cea mai mare frecvență și comentează cu umor absurditatea manierelor de rezolvare care ne sunt propuse printr-o varietate de medii exterioare.

💬 „Cred că cea mai mare parte dintre noi simțim că ceva este greșit în felul în care viața profesională continuă să intre în conflict cu ceea ce ne-ar face fericiți sau împliniți. Suntem îndemnați, de obicei, să găsim soluții la nivel individual, fiind învățați că trăim într-o lume imperfectă, dar care este totuși cea mai bună variantă posibilă. Însă dacă privim consecințele modului în care este organizată munca, pare că ne situăm, mai degrabă, într-o distopie a cărei superputere este să se deghizeze în spatele imaginii unui mod de a trăi acceptabil sau chiar dezirabil. Sunt convinsă că ajută să vorbim despre asta, în primul rând pentru a nu ne mai simți singuri sau neadaptați și apoi pentru a gândi alte lumi posibile.” – Camelia Neagoe

Coregrafie: Camelia Neagoe
Performere: Eva Danciu, Mariana Gavriciuc
Dramaturgie: Adrian Ionescu
Muzica: Alexandru Suciu
Lighting: Design Vlad Lăzărescu
Grafică: Alina Gheorghe, Ruxandra Socor

Voice Acting: George Ciucă, Adrian Ionescu
Foto: Sabina Costinel


Spectacolul „Work in Progress” este prezentat în cadrul ECOSISTEM – Festival Internațional de Arte Performative, proiect produs de Asociația Șangri-La Artistic Ground și co-finanțat de Primăria Municipiului București prin ARCUB în cadrul Programului București acasă 2023. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB. Pentru informații detaliate despre programul de finanțare al Primăriei Municipiului București prin ARCUB, puteți accesa www.arcub.ro


🟢 Accesul începând cu ora 20:00

🎟 Bilete pe https://eventbook.ro/…/bilete-gradina-cu-filme… și la Agenția de bilete CREART (Piața Alexandru Lahovari 7, deschisă Joi – Vineri 14:00 – 20:00, Sâmbătă – Duminică 17:00 – 20:00)

Details

Date:
August 27, 2023
Time:
9:00 pm - 10:00 pm
Cost:
30 lei + taxe
Event Categories:
,

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1716396979.177 s