Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Spectacol de improvizație – Improfix

September 5, 2020 @ 9:00 pm - 11:00 pm

Sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 21:00, te invităm în Grădina cu Filme la spectacolul de improvizație al trupei IMPROFIX. Vino să vezi un spectacol plin de umor, creat pe loc, la sugestia ta! Pentru prima dată, Teatrul Arte dell`Anima reunește într-un proiect ambițios tineri actori profesioniști din Chișinău, Timișoara, Cluj și București. Cei mai creativi, dinamici și spontani actori, selectați în urma castingului „Anima pentru Societate VIII”, își doresc să te întâlnească.

Trupa IMPROFIX va fi acompaniată la clape, de către Vlad Pasencu, unul dintre cei mai experimentați improvizatori muzicali.
Improvizația este arta de a crea din nimic ceva extraordinar, doar cu ajutorul imaginației și al abilităților actoricești. Un spectacol de improvizație nu presupune nimic altceva decât niște actori carismatici, o bucățică de scenă și multă disponibilitate, iar din partea publicului puțină dorință de a participa la crearea magiei și a bunei dispoziții, spune Mihaela Sîrbu cel mai titrat coach de impro din România.
__
Coach: Mihaela Sîrbu
Distribuție completă: Emanuel Bighe, Irina Ștefan, Cătălin Ștefan Bucur, Armand Crișan, Petru Marginean, Oana Laura Gabriela, Teodor Abagiu, Crina Lință, Dumitru Țui, Adriana Irimescu, Ioana Niculae, Alexandru Cătănoiu
Clape: Vlad Pasencu
Durată spectacol: 1h 30 min
Limită de vârstă: +14 ani
__
Accesul începând cu ora 20:00.
*Intrare pe bază de bilet.
**Bilete disponibile pe Bilete.ro și la casa de bilete Creart.
***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilete: www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema

Details

Date:
September 5, 2020
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1718605518.2 s