Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SEARA FILMULUI ROMÂNESC – SCURTMETRAJE ROMÂNEȘTI DESPRE COPII @ Grădina cu Filme

August 24, 2023 @ 9:00 pm - 11:00 pm

| 25 lei + taxe
🗓 Joi, 24 august 2023, de la 🕘 ora 21:00, te invităm în Grădina cu Filme (Piața Alexandru Lahovari 7), la 🎥 Seara Filmului Românesc, unde vom proiecta SCURTMETRAJE ROMÂNEȘTI DESPRE COPII, urmate de 💬 o sesiune Q&A moderată de criticul de film Ileana Bîrsan, cu Lara Ionescu, Alexandra M. Diaconu, Vlad Ilicevici, Radu C. Pop și Ion Ioachim Stroe.

➡️ SETE (🎬 regia: Vlad Ghinea)
Sinopsis: „În ziua sfântului Andrei, Safta pleaca în căutarea medicului veterinar care ar putea salva de la moarte vaca familiei. O întâlnire bizară o obligă, însă, pe Safta să abandoneze planurile şi să-şi înfrunte trecutul.”

➡️ THANK YOU FOR YOUR TEETH (🎬 regia: Horia Cucuța, George ve Gänæaard)
Sinopsis: „Josh, un puști de 6 ani, care locuiește cu mama și sora lui, află că primește 5 dolari pentru fiecare dinte care cade. După un calcul simplu, își dă seama că, dacă îi cad toți dinții, poate să-și ia o biciclete.”

➡️ TROFEUL TINEREȚII (🎬 regia: Răzvan Oprescu)
Sinopsis: „Amintirea copilăriei, urmând pașii bunicilor prin vechile băi balneoclimaterice, declanșează nostalgia unor momente uitate pentru un nepot în căutarea propriei identități ca adult.”

➡️ ACOLO UNDE BĂRCILE NU AJUNG (🎬 regia: Vlad Buzăianu)
Sinopsis: „O furtună în familie și o furtună pe mare, declanșează schimbări radicale în viața a doi frați. Unul descoperă lumea fantastică a copilăriei, în timp ce celălalt se luptă să o păstreze.”

➡️ ROZ (🎬 regia: Liviu Mărghidan)
Sinopsis: „Adela se regăsește cu tatăl sau, un om izolat, trăit in munți, doar ca urmare a unui pariu al fetitei cu prietenele sale. Aceasta întâlnește un străin, amândoi se poarta stingher, iar o noapte pare prea puțin pentru a se cunoaște.”


🟢 Accesul începând cu ora 20:00

🎟 Bilete pe https://eventbook.ro/…/bilete-gradina-cu-filme… și la Agenția de bilete CREART (Piața Alexandru Lahovari 7, deschisă Joi – Vineri 14:00 – 20:00, Sâmbătă – Duminică 17:00 – 20:00).

Details

Date:
August 24, 2023
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Cost:
25 lei + taxe
Event Categories:
,

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1716399979.1658 s