Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Seara Filmului Românesc – Scurtmetraje de ficțiune nominalizate la Premiile GOPO 2021

June 23, 2021 @ 9:00 pm - 11:00 pm

Vă rugăm să țineți cont de faptul că, în conformitate cu normele în vigoare, accesul în Grădina cu Filme – Cinema & More este permis doar persoanelor:
• care prezintă dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
• care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore
• care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol. Regulamentul va fi actualizat de îndată ce se vor modifica măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.
Miercuri, 23 iunie, vă invităm în cadrul Serii Filmului Românesc să vizionați scurtmetrajele de ficțiune nominalizate la Premiile GOPO 2021. Proiecția va fi urmată de un Q&A Session, moderat de criticul de film Ileana Bîrsan, cu membri ai echipelor de producție a celor patru scurtmetraje.
ÎN NOAPTE (20’)
Regia: Ana Pasti, producători: Irena Isbășescu, Adrian Sitaru | România (4Proof Film)
Distribuție: Gabor Bondi, Ana Pasti, Miriam Rizea, Sergiu Costache
În timp ce așteaptă un apel din partea partenerului, Amalia întâlnește un băiat de 12 ani care vinde cărți uzate în parcarea unui restaurant de fast food. Aceasta decide să îl „salveze” de orele lungi de așteptare în frigul cumplit al iernii, oferindu-se să îl ducă cu mașina înapoi acasă. Cu cât înaintează în noapte, cu atât devine mai incert cine salvează pe cine.
KAIMOS (27’)
Regia: Sarra Tsorakidis, producător: Paul Negoescu | România (Papillon Film)
Distribuție: Maria Popistașu, Mădălina Stoica, Toto Dumitrescu, Adrian Ciglenean, Victoria Cociaș, Simona Popescu
După mulți ani petrecuți în străinătate, Eli se întoarce acasă pentru a participa la incinerarea mamei sale. Revederea cu familia scoate la suprafață neînțelegeri vechi și problem nerezolvate.
LAILA (25’)
Regia: Raya Al Souliman, producător: Paul Negoescu | România (Papillon Film)
Distribuție: Ileana Puiu, Mazen Rifai, Omar Antar, Elvira Deatcu, Silviu Debu, Simona Ghiță
Un tată arab și fiica sa adolescentă româncă petrec timp pentru prima oară împreună, încercând să-și creeze o relație și să negocieze diferențele culturale dintre ei.
ȚINUTUL CARE NU DOARME NICIODATĂ (16’)
Regia: Andra Tarara, David Schwartz, producători: Andra Tarara, David Schwartz | România
Voce: Alexandru Potocean
De zeci și zeci de ani, în Ținutul care nu doarme niciodată, lumea mănâncă, bea, joacă și petrece încontinuu. Până când o apariție neprevăzută obligă toată această lume să se oprească.
Brecht și Poe, suveniruri și bibelouri, Boccaccio și știrile tv, ne spun împreună povestea conflictelor dintr-o societate care consumă fără oprire și trăiește numai pe datorie.
—–
Accesul începând cu ora 20:00
*Intrare liberă pe bază de rezervare
**Rezervări pe Eventbook.ro și la casa de bilete CREART: https://eventbook.ro/…/bilete-seara-filmului-romanesc…
***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilete: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/
**** Rezervările își pierd valabilitatea cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului, dacă cei care au făcut rezervarea nu anunță în prelabil că vor întârzia. Din acel moment, accesul se face în ordinea sosirii, în limita locurilor disponibile.

Details

Date:
June 23, 2021
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1713331602.576 s