Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SEARA FILMULUI ROMÂNESC – PROIECȚIA „R.M.N. @ Grădina cu Filme

July 14, 2022 @ 9:00 pm

| 20 lei + taxe

Joi, 14 iulie 2022, de la ora 21:00, în Grădina cu Filme – Cinema & More vom proiecta filmul „R.M.N.”, cu Marin Grigore, Judith State, Macrina Bârlădeanu, Orsolya Moldován, András Hatházi, Deák Zoltán. Cel mai recent film de lungmetraj al regizorului Cristian Mungiu a fost selecționat în competiția oficială a Festivalului de la Cannes 2022 și a apărut în cinematografe pe 3 iunie anul acesta. SOLD OUT


SINOPSIS:

În preajma Crăciunului, Matthias se întoarce de la muncă din Germania în satul său natal transilvan, preocupat de copilul care crește fără el (Rudi), de tatăl lui rămas singur (Otto) și de Csilla, iubita din tinerețe pe care arde să o revadă. Își dorește să se implice mai mult în educația băiatului rămas prea îndelung doar în grija mamei (Ana) și să-l dezbare de spaimele nedeslușite care l-au cuprins. Când la fabrica de care se îngrijește Csilla sunt angajați muncitori străini, pacea celor din comună se tulbură, spaimele îi cuprind deopotrivă și pe adulți, iar frustrările, conflictele și pulsiunile irump la suprafață prin pojghița subțire de aparentă înțelegere și calm.

R.M.N. spune o poveste despre resorturile profunde ale comportamentului uman în fața realităților care îl surprind, despre relația cu celălalt și despre felul în care ne raportăm astăzi la un viitor neliniștitor.

Filmările au fost realizate în perioada noiembrie 2021-ianuarie 2022, în principal în satul Rimetea din județul Alba, dar și în alte localități din Transilvania.

AP12

__

Accesul începând cu ora 20:00

Evenimentul este SOLD OUT.

****Detalii și regulament de participare: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/

Details

Date:
July 14, 2022
Time:
9:00 pm
Cost:
20 lei + taxe
Event Categories:
,

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1719009722.4846 s