Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ANULAT_SEARA FILMULUI ROMÂNESC – PROIECȚIA ,,MIRACOL” + Q&A Session @ Grădina cu Filme

June 9, 2022 @ 9:00 pm - 11:00 pm

| 20 lei + taxe
Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, suntem nevoiți să anulăm Seara Filmului Românesc – proiecția „MIRACOL” de astăzi, 9 iunie 2022, din Grădina cu Filme – Cinema & More (Piața Alexandru Lahovari 7).
Restituirea contravalorii biletelor achiziționate se poate realiza astfel:
• Prin intermediul platformei online «eventbook.ro», numai pentru biletele care au fost achiziționate prin intermediul acesteia; Solicitarea de restituire se poate realiza printr-un email trimis la adresa office@eventbook.ro, în care trebuie să se menționeze seria biletului/biletelor pentru care se solicită restituirea. Suma va fi restituită în contul din care s-a făcut plata;
• Prin intermediul Casei de bilete CREART, conform programului de funcționare al acesteia, respectiv: Luni – Vineri 14:00 – 19:00, Sâmbătă – Duminică 16:00 – 19:00, numai pentru biletul/biletele care au fost achiziționate prin intermediul Casei de bilete CREART. Solicitanții trebuie să prezinte biletul pentru care solicită restituirea.
Vă mulțumim pentru înțelegere și ne pare rău că nu ne putem vedea astăzi!

📅 Joi, 9 iunie 2022, de la 🕘 𝐨𝐫𝐚 𝟐𝟏:𝟎𝟎, te invităm în 𝐆𝐫𝐚̆𝐝𝐢𝐧𝐚 𝐜𝐮 𝐅𝐢𝐥𝐦𝐞 – 𝐂𝐢𝐧𝐞𝐦𝐚 & 𝐌𝐨𝐫𝐞 la 𝐒𝐞𝐚𝐫𝐚 𝐅𝐢𝐥𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐞𝐬𝐜, unde vom proiecta 🎥 pelicula „𝐌𝐈𝐑𝐀𝐂𝐎𝐋” (2021), în regia lui 𝐁𝐨𝐠𝐝𝐚𝐧 𝐆𝐞𝐨𝐫𝐠𝐞 𝐀𝐩𝐞𝐭𝐫𝐢, cu Ioana Bugarin, Emanuel Pârvu, Cezar Antal.

🗣 𝑷𝒓𝒐𝒊𝒆𝒄𝒕̦𝒊𝒂 𝒗𝒂 𝒇𝒊 𝒖𝒓𝒎𝒂𝒕𝒂̆ 𝒅𝒆 𝒐 𝑺𝒆𝒔𝒊𝒖𝒏𝒆 𝑸&𝑨 𝒎𝒐𝒅𝒆𝒓𝒂𝒕𝒂̆ 𝒅𝒆 𝒄𝒓𝒊𝒕𝒊𝒄𝒖𝒍 𝒅𝒆 𝒇𝒊𝒍𝒎 𝑰𝒍𝒆𝒂𝒏𝒂 𝑩𝒊̂𝒓𝒔𝒂𝒏, 𝒄𝒖 𝑶𝒂𝒏𝒂 𝑰𝒂𝒏𝒄𝒖 – 𝒑𝒓𝒐𝒅𝒖𝒄𝒂̆𝒕𝒐𝒓 𝒔̦𝒊 𝒄𝒖 𝒂𝒄𝒕𝒐𝒓𝒊𝒊 𝑬𝒎𝒂𝒏𝒖𝒆𝒍 𝑷𝒂̂𝒓𝒗𝒖, 𝑪𝒆𝒛𝒂𝒓 𝑨𝒏𝒕𝒂𝒍 𝒔̦𝒊 𝑽𝒂𝒍𝒆𝒓𝒊𝒖 𝑨𝒏𝒅𝒓𝒊𝒖𝒕̦𝒂̆.

𝐒𝐈𝐍𝐎𝐏𝐒𝐈𝐒
„Împărțit în două capitole, „Miracol” o urmărește pe tânăra călugăriță novice Cristina Tofan (Ioana Bugarin) în timp ce se strecoară afară dintr-o mănăstire izolată pentru a merge la spitalul din orașul vecin. Nereușind să-și rezolve problemele și să-l găsească pe bărbatul pe care îl caută, pe drumul de întoarcere întâlnește o soartă neașteptată.
A doua parte a filmului îl are în centru pe Marius Preda (Emanuel Pârvu), inspectorul de poliție plecat pe urmele ei și care-i reface drumul pas cu pas – într-o structură perfect oglindită. Investigația lui aduce la lumină indicii și confesiuni care conduc nu numai înspre adevărul greu de înțeles din spatele acțiunilor Cristinei, ci și la un posibil miracol.”

𝐓𝐑𝐀𝐈𝐋𝐄𝐑: https://www.youtube.com/watch?v=nEaBplIwv_E

N15


🟣 Accesul începând cu ora 20:00

🎟 Bilete disponibile online și la casa de bilete CREART (Piața Alexandru Lahovari nr. 7 – deschisă Lu-Vi 14:00-19:00 / Sâ-Du 16:00-19:00) – https://eventbook.ro/film/bilete-gradina-cu-filme-miracol
ℹ️ Detalii, program și regulament de participare: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/

Details

Date:
June 9, 2022
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Cost:
20 lei + taxe
Event Categories:
,

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1718604859.6002 s