Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SEARA FILMULUI ROMÂNESC – PROIECȚIA „MIA ÎȘI RATEAZĂ RĂZBUNAREA”

September 1, 2021 @ 8:30 pm - 11:00 pm

Miercuri, 1 septembrie 2021, de la ora 20:30, vă invităm în Grădina cu Filme la Seara Filmului Românesc, unde vom proiecta pelicula „Mia își ratează răzbunarea”, în regia lui Bogdan Theodor Olteanu, cu Ioana Bugarin, Maria Popistașu, Ana Maria Guran, Carol Ionescu, Adrian Nicolae, Alexandru Ion, Mădălina Stoica, Ecaterina Lupu, Ștefania Cîrcu și Silvana Mihai.
Proiecția va fi urmată de un Q&A Session, moderat de criticul de film Ileana Bîrsan, cu actrița Ioana Bugarin, directorul de imagine Ana Drăghici și regizorul Bogdan Theodor Olteanu.
SINOPSIS
După o despărțire violentă, Mia, o tânără actriță, e hotărâtă să se răzbune răzbune pe fostul ei iubit. Pe măsură ce planul ei se conturează, Mia, împreună cu grupul său de prietene, redefinesc noțiunea de feminitate.
Bogdan Theodor Olteanu este regizor de film, scenarist și dramaturg. Primul său film de lungmetraj, „Câteva conversații despre o fată foarte înaltă” a fost proiectat la numeroase festivaluri internaționale. Filmul are 4 nominalizări la premiile Gopo – pentru „Cel mai bun debut”, pentru „Cea mai bună actriță în rol principal” (Silvana Mihai, Florentina Năstase) și pentru „Tânără speranță” (Tudor D. Popescu).
__
Accesul se face cu respectarea normelor de protecție sanitară, începând cu ora 19:30.
*Bilete disponibile pe Eventbook.ro și la casa de bilete CREART – https://eventbook.ro/…/bilete-seara-filmului-romanesc…
**Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilet: www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema

Details

Date:
September 1, 2021
Time:
8:30 pm - 11:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1718611778.1161 s