Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SEARA FILMULUI ROMÂNESC – PROIECȚIA „DUPĂ 40 DE ZILE”

September 2, 2021 @ 8:30 pm - 11:00 pm

Joi, 2 septembrie 2021, de la ora 20:30, vă invităm în Grădina cu Filme la Seara Filmului Românesc, unde vom proiecta pelicula „După 40 de zile”, în regia lui Andrei Gruzsniczki, cu Mircea Andreescu, Valer Dellakeza, Gabriel Spahiu.
Proiecția va fi urmată de un Q&A Session cu regizorul Andrei Gruzsniczki, moderat de criticul de film Ileana Bîrsan.
SINOPSIS
„După 40 de zile are în centru prietenia dintre Emil și Titi. Acțiunea se petrece într-o comună ca un colț de rai, locuită de oameni dintr-o bucată. Asta, la o primă vedere. Emil nu crede în spirite. Titi este prietenul lui de când lumea. Iar Smaranda, soția lui Emil, ei bine, ea este la doi metri sub pământ și se pregătește de ziua judecății.
După parastasul ei de 40 de zile Titi pare cel mai oropsit om de pe fața pământului și începe să se stingă pe picioare. Emil vrea să reaprindă în el scânteia vieții. Dar eforturile lui sunt inutile. Zilele lui Titi par numărate. Căci Smaranda s-a mutat după parastas în casa lui. De ce îl bântuie Smaranda?, asta e o poveste, dar lui Titi îi e greu s-o zică, pentru că este despre lupta pe care fiecare trebuie s-o ducă pentru a-l înțelege și accepta pe celălalt, într-o prietenie sau într-o poveste de iubire.”
__
Accesul se face cu respectarea normelor de protecție sanitară, începând cu ora 19:30.
*Bilete disponibile pe Eventbook.ro și la casa de bilete CREART – https://eventbook.ro/film/bilete-seara-filmului-romanesc-dupa-40-de-zile
***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilet: www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema

Details

Date:
September 2, 2021
Time:
8:30 pm - 11:00 pm
Event Categories:
,

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1718612435.0588 s