Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SEARA FILMULUI ROMÂNESC – PROIECȚIA DOCUMENTARULUI „NOI ÎMPOTRIVA NOASTRĂ”

August 25, 2021 @ 9:00 pm - 11:00 pm

Miercuri, 25 august 2021, de la ora 21:00, vă invităm în Grădina cu Filme la Seara Filmului Românesc, unde vom proiecta documentarul „Noi împotriva noastră”, regizat de Andra Tarara, cu protagoniștii Ion Tarara și Andra Tarara. Proiecția va fi urmată de un Q&A Session, moderat de criticul de film Ileana Bîrsan.
SINOPSIS
Un documentar constituit dintr-o serie de dialoguri ce conturează relația tată – fiică, marcată de o pasiune comună și de o tulburare psihică. Discuția celor două personaje atinge subiecte precum incapacitatea de comunicare, educația și dezvoltarea personală, transmiterea transgenerațională sau stigma bolilor mintale.
Fiecare își expune propria poveste – de fapt propria perspectivă asupra acelorași evenimente – atât prin intermediul cuvintelor, cât și prin intermediul camerei de filmat.
Andra Tarara este realizatoare de film documentar, artistă video, fotografă și arhivistă. A studiat Imagine de film și televiziune în cadrul UNATC „I.L. Caragiale” București, în 2013-2016, iar în 2018 a finalizat un masterat în antropologie vizuală la SNSPA București (Facultatea de Științe Politice, Master Studii Vizuale și Societate). „O moarte în familia mea” (premiera în cadrul Zilelor Filmului Românesc – TIFF 2018) este primul film realizat în calitate de regizoare, pentru care a fost nominalizată în 2019 la Premiile Gopo, categoria Tânără speranță.
__
Accesul se face cu respectarea normelor de protecție sanitară, începând cu ora 20:00.
*Bilete disponibile pe Eventbook.ro și la casa de bilete CREART – https://eventbook.ro/…/bilete-seara-filmului-romanesc…
**Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilet: www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema

Details

Date:
August 25, 2021
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Event Categories:
,

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1716403828.1754 s