Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SEARA FILMULUI ROMÂNESC – PROIECȚIA ,,CRAI NOU” @ Grădina cu Filme

June 30, 2022 @ 9:00 pm - 11:00 pm

| 20 lei + taxe
🗓 Joi, 𝟑𝟎 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐, de la 🕘 𝐨𝐫𝐚 𝟐𝟏:𝟎𝟎, te invităm în 📍 𝐆𝐫𝐚̆𝐝𝐢𝐧𝐚 𝐜𝐮 𝐅𝐢𝐥𝐦𝐞 – 𝐂𝐢𝐧𝐞𝐦𝐚 & 𝐌𝐨𝐫𝐞 la 𝐒𝐞𝐚𝐫𝐚 𝐅𝐢𝐥𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐞𝐬𝐜, unde vom proiecta pelicula „𝐂𝐑𝐀𝐈 𝐍𝐎𝐔”/”𝐁𝐋𝐔𝐄 𝐌𝐎𝐎𝐍”, care 𝒂 𝒄𝒂̂𝒔̦𝒕𝒊𝒈𝒂𝒕 𝒎𝒂𝒓𝒆𝒍𝒆 𝒑𝒓𝒆𝒎𝒊𝒖 𝒍𝒂 𝑭𝒆𝒔𝒕𝒊𝒗𝒂𝒍𝒖𝒍 𝑰𝒏𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒕̦𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍 𝒅𝒆 𝑭𝒊𝒍𝒎 𝒅𝒆 𝒍𝒂 𝑺𝒂𝒏 𝑺𝒆𝒃𝒂𝒔𝒕𝒊𝒂𝒏 2021.

Filmul, scris și regizat de 𝐀𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐆𝐫𝐢𝐠𝐨𝐫𝐞, cu Ioana Chițu, Mircea Postelnicu, Mircea Silaghi, Ioana Flora, Emil Măndănac, Ilinca Neacșu, Robi Urs, Mihaela Perianu și Vlad Ivanov în distribuție, reprezintă debutul în lungmetraj al regizoarei.

🗣 𝑷𝒓𝒐𝒊𝒆𝒄𝒕̦𝒊𝒂 𝒗𝒂 𝒇𝒊 𝒖𝒓𝒎𝒂𝒕𝒂̆ 𝒅𝒆 𝒐 𝑺𝒆𝒔𝒊𝒖𝒏𝒆 𝑸&𝑨 𝒎𝒐𝒅𝒆𝒓𝒂𝒕𝒂̆ 𝒅𝒆 𝒄𝒓𝒊𝒕𝒊𝒄𝒖𝒍 𝒅𝒆 𝒇𝒊𝒍𝒎 𝑰𝒍𝒆𝒂𝒏𝒂 𝑩𝒊̂𝒓𝒔𝒂𝒏.

𝐒𝐈𝐍𝐎𝐏𝐒𝐈𝐒
„CRAI NOU urmărește călătoria psihologică a unei tinere spre procesul ei de dezumanizare. În încercarea de a urma studii superioare și a scăpa de violența familiei ei disfuncționale, lrina se transformă din victimă în agresor ca urmare a agresiunii subtile pe care trebuie să o îndure. O experiență sexuală ambiguă cu un artist o determină să lupte împotriva oricărui tip de agresiune și să-și urmeze scopul de a fugi la București.”
Alina Grigore e cunoscută pentru felul neconvențional de a construi o poveste în urma colaborării de succes pe care aceasta a avut-o cu Adrian Sitaru la filmul Ilegitim (film premiat cu premiul CICAE la secțiunea Forum a prestigiosului festival de film de la Berlin).

„Din cauza dorinței de a descoperi împreună procese și viziuni estetice a fost nevoie de o muncă aprofundată și destul de diferită atât a echipei, cât și a actorilor. Am lucrat împreună intens în fiecare pas al procesului pentru aproape 2-3 ani și au fost implicate resurse aproape nebănuite”, declară Alina Grigore despre primul său lungmetraj.

🟣 Accesul începând cu ora 20:00
🎟 Bilete online: https://eventbook.ro/film/bilete-gradina-cu-filme-crai-nou
🎟 și la casa de bilete CREART (Piața Alexandru Lahovari nr. 7 – deschisă Lu-Vi 14:00-19:00 / Sâ-Du 16:00-19:00)
****Detalii, program și regulament de participare: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/

Details

Date:
June 30, 2022
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Cost:
20 lei + taxe
Event Categories:
,

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1716402551.1235 s