Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Seara Filmului Românesc – Ivana cea Groaznică

August 19, 2020 @ 8:30 pm - 11:00 pm

Miercuri, 19 august, de la ora 20:30, în cadrul programului „Seara Filmului Românesc“, vom proiecta filmul „IVANA CEA GROAZNICĂ”, în regia Ivanei Mladenovic.
Înainte de proiecție, câțiva membri ai echipei de producție a filmului vor avea o conversație cu spectatorii, moderată de criticul de film Ileana Bîrsan.

Sinopsis:
„Actrița sârbă Ivana lucrează și trăiește în România, dar, după o serie de probleme de sănătate, decide să își petreacă vara pe malul celălalt al Dunării, în Kladovo, orășelul natal, înconjurată de familie. Primarul îi propune să fie imaginea celui mai important eveniment local – festivalul de muzică Podul Prieteniei – și, deși nu foarte convinsă, Ivana acceptă. Odată cu sosirea excentricilor săi prieteni de la București și, pe măsură ce bârfele legate de povestea ei de dragoste cu un băiat mult mai tânăr se împrăștie în oraș, Ivana ajunge în pragul unei căderi nervoase. Familia și prietenii sunt invitați să aducă pe ecran propriile emoții și să se interpreteze pe ei înșiși într-o poveste cinematografică despre o femeie care nu își poate găsi locul pe niciunul dintre cele două maluri ale Dunării.”

Distribuție: Ivana Mladenovic, Luka Gramić, Gordana Mladenović, Miodrag Mladenović

Subtitrare în limba română.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=ckuT9S77aoc
__
Accesul începând cu ora 19:30
*Intrare pe bază de bilet
**Bilete disponibile pe Bilete.ro și la casa de bilete Creart
***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilet: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/

Details

Date:
August 19, 2020
Time:
8:30 pm - 11:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1716411031.3273 s