Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Seara Filmului Românesc – Arest

July 8, 2020 @ 9:00 pm - 11:00 pm

Miercuri, 8 iulie, de la ora 21:00, în cadrul programului Seara Filmului Românesc va fi proiectat filmul „Arest” – de Andrei Cohn.
După proiecție, Andrei Cohn – regizorul filmului, Andrei Butică – directorul de imagine, precum și actorii Alexandru Papadopol și Iulian Postelnicu vor fi prezent în Grădina cu Filme pentru o conversație cu spectatorii, moderată de criticul de film Ileana Bîrsan.

Sinopsis:
„În august 1983, arhitectul Dinu Neagu împreună cu soția și cei doi copii, un băiețel și o fetiță, sunt pe o plajă de nudiști din apropierea unei zone industriale. Dintr-o mașină coboară doi securiști, care îl iau la București pentru o declarație despre care nu-i oferă prea multe detalii. Filmul continuă în arestul miliției, unde arhitectul Neagu este închis în aceeași cameră cu Vali, deținut de drept comun, folosit ca torționar de către securitate în schimbul unor favoruri. Lucrurile capătă o întorsătură din ce în ce mai absurdă de la o zi la alta.”

Distribuție:
Alexandru Papadopol, Iulian Postelnicu, Sorin Cociș, Andras Hathazi

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=zDdcAcJS3ZY

Accesul începând cu ora 20:00
*Intrare pe bază de bilet
**Bilete disponibile pe Bilete.ro și la casa de bilete Creart
***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilet: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/

Details

Date:
July 8, 2020
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Event Categories:
,

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1716397989.4952 s