Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Seara Filmului European – Un pistol în fiecare mână

July 9, 2020 @ 9:00 pm - 11:00 pm

Joi, 9 iulie, de la ora 21:00, vă invităm la Seara Filmului European, unde vizionăm comedia „Un pistol în fiecare mână”/„Una pistola en cada mano”, în regia lui Cesc Gay.
În parteneriat cu Ambasada Spaniei la București/Embajada de España en Bucarest, vara aceasta aducem filmele spaniole în peisajul cultural bucureștean.

Subtitrare în limba română.

Sinopsis:
„Un portret nemilos despre 8 bărbați moderni și femeile din viețile lor dezordonate… Terapia îl schimbă pe bipolarul J în subiectul psihanalitic perfect. E se întoarce la mama sa după ce a ales pisica în locul soției sale. S, care și-a înșelat soția încearcă într-un mod penibil să o recâștige pe Elena. Diversele medicamente nu îl ajută pe G să înțeleagă de ce soția sa are o aventură, în timp ce L trebuie să clarifice confuzia asupra numelor soției și câinelui său. Bărbatul căsătorit P este smerit după ce a încercat să-i facă avansuri lui Mamen la o petrecere de la birou. Maria și Sara îi învață pe soții lor o lecție ironică despre discuțiile deschise despre sentimente. Iubește-i sau urăște-i, comportamentul familiar al acestor 8 bărbați la 40 de ani creează un mozaic emoțional amuzant: misterul identității masculine.”

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=4daWCC05aL0

Accesul începând cu ora 20:00.
*Intrarea liberă cu rezervare
**Rezervări pe Bilete.ro și la casa de bilete creart.
***Rezervările își pierd valabilitatea cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului, dacă cei care au făcut rezervarea nu anunță în prelabil că vor întârzia. Din acel moment, accesul se face în ordinea sosirii, în limita locurilor disponibile.
****Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a rezerva: www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema

Details

Date:
July 9, 2020
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Event Categories:
,

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1713331330.307 s