Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Seara Filmului European – Tristana

August 6, 2020 @ 9:00 pm - 11:00 pm

Joi, 6 august, vă invităm la Seara Filmului European, de la ora 21:00, unde vom proiecta filmul „Tristana”, în regia lui Luis Buñuel.
În parteneriat cu Embajada de España en Bucarest / Ambasada Spaniei la București, vara aceasta aducem filmele spaniole în peisajul cultural bucureștean.

Sinopsis:
„Al doilea film regizat de Luis Buñuel în care joacă faimoasa Catherine Deneuve, Tristana a fost nominalizat, în 1971, la Oscar pentru cel mai bun film străin.
Toledo, 1929. După moartea mamei sale, tânăra și frumoasa Tristana se mută în casa tutorelui ei, Don Lope (Fernando Rey), un aristocrat cu vederi stângiste, trecut de 60 de ani, care joacă succesiv rolul de părinte și de amant al fetei. După ce își seduce protejata, Lope îi ține predici, explicându-i că ea trebuie să dispună de toată libertatea de care se bucură și el. După câțiva ani, fata hotărăște să pună în practică sfaturile respectabilului aristocrat și pleacă în Italia împreună cu tânărul pictor Horatio. Se îmbolnăvește și se întoarce la Don Lope, cu care se căsătorește.”

Subtitrare în limba română.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=gUtZEA9H4tw
__
Accesul începând cu ora 20:00
*Intrarea liberă cu rezervare
**Rezervări pe Bilete.ro și la casa de bilete creart
***Rezervările la evenimentele cu intrare liberă își pierd valabilitatea cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului, dacă cei care au făcut rezervarea nu anunță în prelabil că vor întârzia. Din acel moment, accesul se face în ordinea sosirii, în limita locurilor disponibile.
****Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a rezerva: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/

Details

Date:
August 6, 2020
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1719011642.8273 s