Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SEARA FILMULUI EUROPEAN – PROIECȚIA „MARTIN EDEN” @ Grădina cu Filme

September 28, 2021 @ 8:30 pm - 11:00 pm

Marți, 28 septembrie 2021, de la ora 20:30, vă invităm în Grădina cu Filme – Cinema & More la Seara Filmului European, unde vom proiecta pelicula „MARTIN EDEN”, în regia lui Pietro Marcello, cu Luca Marinelli, Carlo Cecchi, Jessica Cressy, Vicenzo Nemolato.
Când Martin Eden (Luca Marinelli), un marinar cu origini modeste, o întâlnește pe Elena (Jessica Cressy), fiica unei familii înstărite de industriași, este dragoste la prima vedere. Ea devine nu numai obiectul afecțiunilor sale pasionale, ci și simbolul statutului la care aspiră – să devină un scriitor recunoscut și, astfel, să-și depășească condiția și să se căsătorească cu femeia pe care o iubește. Cu determinare și mari eforturi, Martin își propune să aibă parte de o educație pe care clasa socială din care face parte nu a avut-o. Găsind sprijin în persoana lui Russ Brissenden (Carlo Cecchi), un vechi prieten și intelectual de stânga, Martin ajunge curând în cercurile socialiste, conducându-și semenii către redeșteptare politică și anxietate distructivă, implicându-se într-un conflict cu lumea burgheză din care Elena face parte.
Martin Eden, o adaptare modernă a romanului omonim al lui Jack London, a făcut parte din selecția Festivalului de Film de la Veneția 2019, unde Luca Marinelli a câștigat Cupa Volpi pentru Cel mai bun actor.
___
Accesul începând cu ora 19:30
*Intrare pe bază de bilet
**Bilete disponibile pe Eventbook.ro și la casa de bilete CREART -> https://eventbook.ro/…/bilete-seara-filmului-european…
***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilet: www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema

Details

Date:
September 28, 2021
Time:
8:30 pm - 11:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1718607227.7655 s