Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SEARA FILMULUI EUROPEAN – PROIECȚIA „DURERE ȘI GLORIE / DOLOR Y GLORIA” @ Grădina cu Filme

September 22, 2021 @ 8:30 pm - 11:00 pm

Miercuri, 22 septembrie 2021, de la ora 20:30, vă invităm în Grădina cu Filme – Cinema & More la Seara Filmului European, unde vom proiecta pelicula „DURERE ȘI GLORIE / Dolor y Gloria”, în regia lui Pedro Almodóvar, cu Antonio Banderas, Penélope Cruz, Asier Etxeandia, Leonardo Sbaraglia.
Salvador Mallo (Antonio Banderas), un regizor aflat în declin fizic, are parte de un șir de regăsiri. Unele au loc în realitate, altele în rememorările sale: copilăria petrecută în anii 60, când a emigrat cu părinții într-un sat din Valencia; primele dorințe; prima dragoste ca adult în Madridul anilor 80 și durerea rupturii de această dragoste, încă vie și intensă, cu scrisul drept unică terapie pentru a uita ce nu se poate uita. Redescoperindu-și trecutul, Salvador simte nevoia urgentă de a-l povesti și – grație acestei presiuni interioare – își găsește salvarea.
Durere şi glorie vorbeşte despre actul creator, despre dificultatea separării lui de viaţa autorului şi despre patimile care îi dau sens şi speranţă.
___
Accesul începând cu ora 19:30
*Intrare pe bază de bilet
**Bilete disponibile pe Eventbook.ro și la casa de bilete CREART -> https://eventbook.ro/…/bilete-seara-filmului-european…
***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilet: www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema

Details

Date:
September 22, 2021
Time:
8:30 pm - 11:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1718982519.6301 s