Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SEARA FILMULUI EUROPEAN – PROIECȚIA „CEI MAI FRUMOȘI ANI / LA BELLE ÉPOQUE” @ Grădina cu Filme

September 23, 2021 @ 8:30 pm - 11:00 pm

Joi, 23 septembrie 2021, de la ora 20:30, vă invităm în Grădina cu Filme – Cinema & More la Seara Filmului European, unde vom proiecta pelicula „CEI MAI FRUMOȘI ANI”, în regia lui Nicolas Bedos, cu Daniel Auteuil, Guillaume Canet, Doria Tillier, Fanny Ardant.
Viața lui Victor, un bărbat nefericit de 60 de ani, este dată peste cap atunci când Antoine, un antreprenor strălucit, îi propune un nou tip de atracție: îmbinând artificii teatrale și reconstituiri istorice, firma lui Antoine permite clienților să aleagă o perioadă din viața lor în care să se întoarcă în timp. Victor alege să retrăiască săptămâna cea mai marcantă din viața sa, cea din urmă cu patruzeci de ani, când şi-a întâlnit marea dragoste.
Considerat de Hollywood Reporter “sexy și original” și descris de Variety drept “un Westworld francez cu actori în loc de roboți”, Cei mai frumoși ani/ La Belle Époque propune o călătorie în timp, nostalgică și plină de umor, în care un bărbat încearcă să o redescopere pe femeia de care s-a îndrăgostit în urmă cu 40 de ani.
Filmul a fost premiat de trei ori la César 2020 – Cea mai bună actriță într-un rol secundar (Fanny Ardant), Cel mai bun scenariu (Nicolas Bedos) și Cele mai bune decoruri.
___
Accesul începând cu ora 19:30
*Intrare pe bază de bilet
**Bilete disponibile pe Eventbook.ro și la casa de bilete CREART -> https://eventbook.ro/…/bilete-seara-filmului-european…
***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilet: www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema

Details

Date:
September 23, 2021
Time:
8:30 pm - 11:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1719004292.579 s