Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SEARA FILMULUI EUROPEAN– „LECȚIA DESPRE FLUTURE/ LA LENGUA DE LAS MARIPOSAS”

August 10, 2021 @ 9:00 pm - 11:00 pm

Marți, 10 august 2021, de la ora 21:00, te invităm în Grădina cu Filme – Cinema & More la Seara Filmului European, unde vom proiecta, în parteneriat cu Ambasada Spaniei la București, lecția „Lecția despre fluture/ La lengua de las mariposas”, în regia lui José Luis Cuerda, cu Fernando Fernán Gómez, Guillermo Toledo.
Pentru micuțul Moncho viața pare minunată: a început școala, are un nou profesor, are un nou prieten, face o călătorie în Galiția cu formația în care cântă la saxofon fratele său… Dar curând în Spania începe războiul civil. Tatăl este republican, la fel ca și profesorul său. Violența și trădarea încep să ia locul liniștii și păcii. Ce va înțelege Moncho despre ce se întâmplă în jurul său? Inocentul copil va învăța prea de timpuriu, din instinct, legea autoconservării. O poveste magică despre iubire și trădare.
__
Accesul se face cu respectarea normelor de protecție sanitară, începând cu ora 20:00.
*Intrare liberă pe bază de rezervare: pe Eventbook.ro și la casa de bilete CREART – https://eventbook.ro/…/bilete-seara-filmului-european…
** Rezervările își pierd valabilitatea cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului, dacă cei care au făcut rezervarea nu anunță în prelabil că vor întârzia. Din acel moment, accesul se face în ordinea sosirii, în limita locurilor disponibile.
***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilet: www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema

Details

Date:
August 10, 2021
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Event Categories:
,

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1718612536.8249 s