Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Seara Filmului European – Egon Schiele: Moartea și Fecioara

July 16, 2020 @ 9:00 pm - 11:00 pm

Joi, 16 iulie, de la ora 21:00, la Seara Filmului European din Grădina cu Filme vizionăm „Egon Schiele: Moartea și Fecioara”/„Egon Schiele: Death and the Maiden”, în regia lui Dieter Berner. Proiecția este realizată în parteneriat cu Forumul Cultural Austriac București, care aduce, vara aceasta, filmele austriece în peisajul cultural bucureștean.
Proiecție realizată cu sprijinul Institutului Cultural Român.

Subtitrare în română și engleză.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=cgWVUBT2Uaw

Sinopsis:
„La începutul secolului al XX-lea, Egon Schiele este unul dintre cei mai provocatori artiști ai Vienei. Într-o epocă pe cale să se încheie, viața și munca lui sunt marcate de întâlnirile cu o serie de femei frumoase. Două dintre acestea își vor lăsa o amprentă durabilă asupra existenţei sale – sora și prima sa muză, Gerti, şi Wally – care, la 17 ani, a fost probabil singura lui iubire adevărată – imortalizată în faimoasa sa pictură “Moartea și Fecioara”. Picturile sale, complet diferite de stilul dominant al timpului, au revoltat societatea vieneză, cu excepţia artiștilor îndrăzneți precum Gustav Klimt. Egon Schiele este dispus să meargă dincolo de durere şi neînţelegere, să-şi sacrifice dragostea și viața pentru pictura sa atât de modernă şi în ziua de azi”.
__
Accesul începând cu ora 20:00.
*Intrarea liberă cu rezervare.
**Rezervări pe Bilete.ro și la casa de bilete creart.
***Rezervările își pierd valabilitatea cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului, dacă cei care au făcut rezervarea nu anunță în prelabil că vor întârzia. Din acel moment, accesul se face în ordinea sosirii, în limita locurilor disponibile.
****Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a rezerva: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/

Details

Date:
July 16, 2020
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Event Categories:
,

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1718606044.7339 s