Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Seara Filmului de Fashion – Prima luni din mai

July 21, 2020 @ 9:00 pm - 11:00 pm

Marți, 21 iulie, de la ora 21:00, în cadrul programului Seara Filmului de Fashion vom proiecta „Prima luni din mai”/”The First Monday in May”, în regia lui Andrew Rossi.

Sinopsis:
„O privire fără precedent în culisele a două dintre cele mai importante evenimente culturale din New York, documentarul urmărește crearea expoziției “China: Through The Looking Glass”, cea mai vizitată expoziție de modă din istoria Institutului Modei de la Muzeul Metropolitan de Artă, și Gala Met din 2015, o strângere de fonduri la care au participat foarte multe vedete. Filmul îi prezintă pe Anna Wintour, editorul-șef al revistei Vogue și președinta galei, și pe Andrew Bolton, custodele care a pregătit un spectacol revoluționar, pe măsură ce se pregătesc pentru o seară de neuitat.”
Subtitrare în limba engleză.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=P0Ema3QGvFs

Accesul începând cu ora 20:00.
*Intrarea liberă cu rezervare.
**Rezervări pe Bilete.ro și la casa de bilete creart.
***Rezervările la evenimentele cu intrare liberă își pierd valabilitatea cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului, dacă cei care au făcut rezervarea nu anunță în prelabil că vor întârzia. Din acel moment, accesul se face în ordinea sosirii, în limita locurilor disponibile.
****Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a rezerva: Gradina cu Filme: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/

Details

Date:
July 21, 2020
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Event Categories:
,

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1713229998.5902 s