Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Seara Filmului de Fashion – McQueen

August 4, 2020 @ 9:00 pm - 11:00 pm

Marți, 4 august, vă invităm la Seara Filmului de Fashion, de la ora 21:00, unde vom proiecta filmul „McQUEEN” și vom descoperi povestea legendarului designer britanic – Alexander McQueen.
„Filmul a avut premiera la prestigiosul Festival de Film Tribeca, fondat în anul 2002 de Robert de Niro. La cele două nominalizări BAFTA au fost adăugate numeroase selecții și premii la festivaluri de renume din întreaga lume, inclusiv Outstanding British Film of the Year.

Subtitrare în limba engleză. Povestea lui Alexander McQueen este una de basm. Prin interviuri exclusive cu cei mai apropiați prieteni și familie, arhive recuperate, rafinate imagini și muzică, regizorii Ian Bonhôte și Peter Ettedgui îi dezvăluie viața, cariera și măiestria. Oglindind frumusețea sălbatică, îndrăzneala și vivacitatea creațiilor sale, filmul dezvăluie lumea interioară a designerului, definită de lupta cu demonii săi, precum și de talentul extraordinar, fiind un tribut adus acestui fascinant și inovator geniu, care a influențat moda.”

Subtitrare în limba română.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=4OjX3ZbsfbU
___
Accesul începând cu ora 20:00
*Intrarea liberă cu rezervare
**Rezervări pe Bilete.ro și la casa de bilete creart
***Rezervările la evenimentele cu intrare liberă își pierd valabilitatea cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului, dacă cei care au făcut rezervarea nu anunță în prelabil că vor întârzia. Din acel moment, accesul se face în ordinea sosirii, în limita locurilor disponibile.
****Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a rezerva: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/

Details

Date:
August 4, 2020
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1716411625.7217 s