Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SEARA FILMULUI DE DANS: SASHA WALTZ – A PORTRAIT @ Grădina cu Filme

July 6, 2021 @ 9:00 pm - 11:00 pm

Vă rugăm să țineți cont că, în conformitate cu normele în vigoare, accesul în Grădina cu Filme – Cinema & More este permis doar persoanelor:
• vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
• care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;
• care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol.
Regulamentul va fi actualizat de îndată ce se vor modifica măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.
__
Marți, 6 iulie, de la ora 21:00, te invităm în Grădina cu Filme la Seara Filmului de Dans, unde vom proiecta, în parteneriat cu Goethe Institut București, documentarul „Sasha Waltz – A Portrait”, regizat de Brigitte Kraimer.
Sasha Waltz este una dintre cele mai cunoscute coregrafe din Europa și lider al companiei de dans Sasha Waltz și Guest. Coregrafiile ei sunt remarcabile, surprinde întotdeauna forme noi de expresie, subiecte profunde și un stil estetic uimitor. Muzica live este un element important în munca ei. Odată cu producția sa „Dido & Aeneas” în 2005, ea a dezvoltat un nou gen: opera coregrafică. Muzica clasică contemporană și opera au devenit, astfel, domeniile ei preferate de lucru.
A lucrat de două ori cu compozitorul francez contemporan Pascal Dusapin în „Medea” și „Pasiune” și cu compozitorul japonez Toshio Hosokawa pentru „Matsukaze”. Toate aceste spectacole, incredibil de frumos coregrafiate, sunt prezentate în acest film, în timp ce Sasha Waltz oferă o perspectivă asupra operei sale. Filmul realizat de Brigitte Kramer urmărește traseul coregrafei Sasha Waltz în perioada 2005 – 2013 – cei mai importanți ani din cariera internațională a celebrei coregrafe.
CU SUBTITRARE ÎN LIMBA ENGLEZĂ.
__
Accesul începând cu ora 20:00
*Intrare pe bază de bilet
**Bilete disponibile pe Eventbook.ro și la casa de bilete CREART – https://eventbook.ro/film/bilete-seara-filmului-de-dans
***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilet: www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema

Details

Date:
July 6, 2021
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1716182171.3098 s