Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Seara Filmului de Dans: Reset/Relève: Histoire d’une Création

August 25, 2020 @ 9:00 pm - 11:00 pm

Marți, 25 august, de la ora 21:00, în cadrul programului Seara Filmului de Dans, în parteneriat cu Institutul Francez din București, vom proiecta filmul „RESET”/„RELÈVE: HISTOIRE D’UNE CRÉATION”, în regia lui Thierry Demaizière și Alban Teurlai.

Sinopsis:
„Filmul RESET documentează creația primului balet al lui Benjamin Millepied, în calitate de Director Artistic al Baletului Operei din Paris, cea mai veche companie națională de balet din lume și una dintre cele mai prestigioase. Numirea lui Millepied, cunoscut pentru coreografia sa pentru filmul Lebăda neagră, a fost o alegere netradițională, iar primul său balet a fost așteptat cu nerăbdare. Filmul arată o lucrare de dragoste și crearea frumuseții.”

Trailer: www.youtube.com/watch?v=6LHpvlPluRg
__
Subtitrare în limba engleză.
Accesul începând cu ora 20:00.
__
*Intrarea liberă cu rezervare: www.bilete.ro/seara-filmului-de-dans
**Rezervări pe Bilete.ro și la casa de bilete creart
***Rezervările la evenimentele cu intrare liberă își pierd valabilitatea cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului, dacă cei care au făcut rezervarea nu anunță în prelabil că vor întârzia. Din acel moment, accesul se face în ordinea sosirii, în limita locurilor disponibile.
****Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a rezerva: Gradina cu Filme: www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema

Details

Date:
August 25, 2020
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Event Categories:
,

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1718612216.1734 s