Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Seara Filmului de Dans – Dancing Dreams – Pina Bausch

August 11, 2020 @ 9:00 pm - 11:00 pm

Marți, 11 august, de la ora 21:00, în cadrul programului Seara Filmului de Dans, în parteneriat cu Goethe-Institut Bucuresti, vom proiecta filmul „Dancing Dreams – Pina Bausch!”, în regia lui Anne Linsel. Adolescenți interpretează „Kontakthof” de Pina Bausch.

„Kontakthof” este unul dintre cele mai cunoscute spectacole de teatru-dans ale regretatei coregrafe germane Pina Bausch.

Două grupuri au fost selectate pentru a repeta și performa în spectacolul devenit punct de reper pentru scena de dans internațională, premiera având loc în 1978: primul grup a format din seniori, iar în 2008, pentru prima oară, o trupă de adolescenți a început să lucreze la montarea spectacolului.

Filmul Tanzträume/Dancing Dreams documentează aceste repetiții la Wuppertal Dance Theatre cu un an înainte de moartea Pinei Bausch. Este un tribut impresionant adus acestei imense personalități artistice, care pune în lumină atât dragostea coregrafei față de oameni, cât și încercările vârstei.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=TcXrwAxDYRU
Subtitrare în limba română.
__
Accesul începând cu ora 20:00.
*Intrarea liberă cu rezervare
**Rezervările la evenimentele cu intrare liberă își pierd valabilitatea cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului, dacă cei care au făcut rezervarea nu anunță în prelabil că vor întârzia. Din acel moment, accesul se face în ordinea sosirii, în limita locurilor disponibile.
***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a rezerva: www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema

Details

Date:
August 11, 2020
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1718605231.6613 s