Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Seara Filmelor Internaționale Premiate – TENET @ Grădina cu Filme

June 20, 2021 @ 9:00 pm - 11:00 pm

Vă rugăm să țineți cont de faptul că, în conformitate cu normele în vigoare, accesul în Grădina cu Filme – Cinema & More este permis doar persoanelor:
care prezintă dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore
care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol. Regulamentul va fi actualizat de îndată ce se vor modifica măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.
Duminică, 20 iunie, de la ora 21:00, în cadrul programului „Seara Filmelor Internaționale Premiate“, vom proiecta filmul „Tenet” (2020), în regia lui Christopher Nolan.
Filmul a fost distins anul acesta cu premiul Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale și a fost nominalizat la Oscaruri pentru cea mai bună scenografie, la Globul de Aur pentru cea mai bună coloană sonoră și la premiul BAFTA pentru cele mai bune efecte vizuale.
Sinopsis:
„Tenet”, semnat de Christopher Nolan, este o poveste epică a cărei acțiune debutează în lumea spionajului internațional. Înarmat cu un singur cuvânt şi luptând pentru supraviețuirea întregii lumi, protagonistul călătoreşte printr-o lume crepusculară a spionajului internaţional, într-o misiune a cărei acţiune se va desfăşura dincolo de timpul real. Nu călătorie în timp. Inversiune.
__
Accesul începând cu ora 20:00
*Intrare pe bază de bilet: https://eventbook.ro/…/bilete-seara-filmelor…
**Bilete disponibile pe Eventbook.ro și la casa de bilete CREART
***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilet: www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema

Details

Date:
June 20, 2021
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1718607771.884 s