Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ȘAPTE – spectacol de muzică și poezie @ Teatrelli

September 3, 2023 @ 7:00 pm - 8:30 pm

| 40 lei + taxe
🗓 Duminică, 3 septembrie 2023, de la 🕖 ora 19:00, te invităm la 📍 Teatrelli (Piața Alexandru Lahovari 7), la spectacolul de muzică și poezie „ȘAPTE”.

➡️ Șapte zile ale săptămânii, șapte planete, șapte culori în curcubeu, șapte continente, șapte păcate originare, șapte ani de ghinion, șapte trepte ale desăvârșirii, șapte sfere sau trepte cerești, șapte petale ale trandafirului, șapte capete ale cobrei de la Angkor, șapte pitici, șapte arhangheli. Creând lumea în șase zile, Dumnezeu se odihnește în cea de-a șaptea și o transformă în zi sfântă. Candelabrul cu șapte brațe; șapte duhuri care se odihnesc; șapte ceruri unde stau cetele cerești; Solomon a zidit templul în șapte ani. Șapte minuni ale lumii antice, șapte peceți, șapte trâmbițe, șapte cupe, șapte vedenii.

💜 Despre această cifră magică s-au scris tomuri întregi și probabil că se vor mai scrie. În credința creștină, în evul mediu, cifra șapte simboliza liniștea, milostivirea și pacea.

🌙 De ce Șapte? Pentru că „Șapte” este despre frumusețe, încântare, farmec, despre limbajul pe care sufletul îl folosește pentru a da răspunsuri la întrebări pe care ni le punem des. Despre toate acestea este spectacolul „Șapte”, pe care l-au gândit actrița Theodora Stanciu și soprana Arlinda Morava, alături de Arte Qvintet, știind că muzica și poezia s-au împletit armonios dintotdeauna.

🎶 Distribuție:
Theodora Stanciu/ Teatrul de Comedie
Arlinda Morava/ soprană de coloratură și atașat cultural al Ambasadei Albaniei din București
Arte Qvintet

🟢 Accesul începând cu ora 18:00

🎟 Bilete pe https://eventbook.ro/…/bilete-sapte-spectacol-de-muzica… și la Agenția de bilete CREART (Piața Alexandru Lahovari 7, deschisă Joi – Vineri 14:00 – 20:00, Sâmbătă – Duminică 17:00 – 20:00).

Details

Date:
September 3, 2023
Time:
7:00 pm - 8:30 pm
Cost:
40 lei + taxe
Event Categories:
, ,

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Teatrelli
Piața Alexandru Lahovari, nr.7, București, 010464 România
+ Google Map
creart
Total time: 1716399142.7585 s