Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Saint Laurent – Seara Filmului European @ Grădina cu Filme

June 27, 2021 @ 9:00 pm - 11:00 pm

Vă rugăm să țineți cont de faptul că, în conformitate cu normele în vigoare, accesul în Grădina cu Filme – Cinema & More este permis doar persoanelor care:
• prezintă dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
• prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;
• prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol.
Regulamentul va fi actualizat de îndată ce se vor modifica măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.
__
Duminică, 27 iunie, de la ora 21:00, vă invităm în Grădina cu Filme, la Seara Filmului European – proiecția „Saint Laurent” (regia: Bertrand Bonello), care are loc în cadrul evenimentului IEsc – urban, contemporan, românesc – dedicat Zilei Universale a IEI. Inspirat de pictura „La blouse roumaine” a celebrului Henri Matisse, Yves Saint Laurent, unul dintre cei mai importanți designeri ai secolului al XX-lea, a folosit pentru prima dată IA într-o colecție haute couture, lansată la Paris, în anul 1981, când a prezentat întregii lumi frumusețea acestei piese vestimentare, devenit pentru noi brand de țară.
SINOPSIS:
„Cu Gaspard Ulliel în rolul Yves Saint Laurent, Bonello explorează ciocnirea fascinantă dintre două lumi: liberii ani 60-70 și personalitatea fragilă și dispusă la excese a unuia dintre cei mai mari creatori de modă din istorie. Un deceniu de modă, droguri, sex și glorie din viața lui Yves Saint Laurent, imaginat cu talent de unul dintre cei mai apreciați regizori francezi din noua generație.”
CU SUBTITRARE ÎN LIMBA ENGLEZĂ.
TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=kF7y2U0zW7k
__
Accesul începând cu ora 20:00
*Intrare pe bază de bilet: https://eventbook.ro/…/bilete-saint-laurent-seara…
**Bilete disponibile pe Eventbook.ro și la casa de bilete CREART
***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilet: www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema

Details

Date:
June 27, 2021
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1716186146.3463 s