Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Să vorbesc cu tine – de Ana-Maria Bamberger

August 22, 2020 @ 9:00 pm - 11:00 pm

Sâmbătă, 22 august, de la ora 21:00, ne dăm întâlnire în Grădina cu Filme la spectacolul „Să vorbesc cu tine” de Ana-Maria Bamberger!
Piesa – sub titlul PARLER AVEC TOI – a avut premiera mondială la Paris, la Théatre Le Guichet Montparnasse, în 2018. Spectacolul Teatrelli cu Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu este prima montare scenică a piesei în România, fiind prezentată în Grădina cu Filme – Cinema & More sub forma de spectacol work in progress, aducând, așadar, în fața publicului o etapă de lucru din procesul montării unei producții de teatru.

După ce a fost prezentat mai întâi online, pe site-ul Teatrelli, ca spectacol-lectură performativ, vom avea de această dată ocazia de a-i vedea live pe actorii Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu într-o nouă poveste de iubire, într-un spectacol cu un comic subtil. O poveste sensibilă despre lucrurile pe care nu ni le spunem cuadevărat, despre neîncrederea în noi și în ceilalți, care adesea creează prăpăstii și ne împiedică să fim fericiți.

Un spectacol care s-a născut într-o perioadă complicată, de pandemie, dar care aduce un strop de speranță și bucurie.

Ana-Maria Bamberger, autoarea piesei: „E un spectacol luminos, organic, expresiv, sensibil, melodios, plin de fantezie, ritmat, cu o chimie minunată. Antoaneta și Daniel se mișcă, dansează, și cu fiecare dans, pe melodiile foarte bine alese, într-o coregrafie inspirată, personajele se conturează și relația lor se adâncește. Se sărută, se încurcă în firele telefoanelor, se caută și se găsesc, se pierd, se regăsesc, își vorbesc și sunt, pur si simplu… Nina și Patrick, și povestea aceasta e, cu adevărat, povestea lor. Vorbind cu Antoaneta, mi-a spus cât de mult le-a plăcut să lucreze la acest spectacol și cât de bine s-au simțit făcând-o – și asta este ceea ce se vede și se simte în fiecare clipă. Bucurie, umor, sensibilitate, imaginație, talent, sinceritate. Ce poți să-ți dorești mai mult?”

„Să vorbesc cu tine” de Ana-Maria Bamberger
Un spectacol work in progress de Antoaneta Cojocaru
Cu: Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu
Light Design: Ștefan Vasilescu
Durata: 80 de minute
Trailer: https://vimeo.com/438867598
__
Accesul începând cu ora 20:00
*Intrare pe bază de bilet: https://www.bilete.ro/sa-vorbesc-cu-tine-de-ana-maria…/
**Bilete disponibile pe Bilete.ro și la casa de bilete Creart
***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilete: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/

Details

Date:
August 22, 2020
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1718607678.6321 s