Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Recital Ioan G. Pascu & The Greys – Sala “teatrelli”

November 26, 2014 @ 8:00 pm - 9:30 pm

| 21,38LEI

Recital Ioan G.Pascu & The Greys

Pe parcursul unei cariere impresionante şi extrem de diversă, Ioan Gyuri Pascu a experimentat cu mult succes, tot felul de formule instrumentale şi artistice, care mai de care mai interesante.

Atitudinea lui permanent deschisă, dublată de un talent de excepţie, l-au condus spre colaborări fructuoase cu muzicieni proveniţi din zone stilistice extrem de diverse, dar oarecum complementare: folk, blues, jazz, pop, latino şi rock.

Aflat într-o permanentă căutare de noi şi noi forme de exprimare muzicală şi artistică, Ioan G. Pascu se prezintă în acest recital cu o formulă inedită, alături de „grei” (Sic!), („The Greys”) precum Constantin Neculae-chitară şi Eugen Amarandei-contrabas.

Recitalul va însuma, în manieră acustică, piese mai vechi, de pe albume anterioare, cu piese noi care vor face parte de pe un album în pregătire şi care va fi lansat cît de curînd.

Cunoscute fiind calităţile artistice ale lui Ioan G.Pascu, sîntem convinşi că nici de această dată n-au cum să lipsească din recital, pe de o parte asociaţiile melodico-ritmice amintite mai sus, iar pe de altă parte elementele de show, îmbinate cît se poate de ingenios.

Şi toate acestea, spre încîntarea publicului meloman care va onora  recitalul nostru.

 

Alexandru Şipa

 

Biletele pot fi achizitionate de aici:

bilete-button

Details

Date:
November 26, 2014
Time:
8:00 pm - 9:30 pm
Cost:
21,38LEI
Event Category:
Event Tags:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Sediul Creart
Str. Alexandru Lahovari, nr. 7, Bucuresti, Bucuresti-Ilfov România
+ Google Map
Phone:
021 318 3804
Website:
http:/creart.ro
creart
Total time: 1718981766.908 s