Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Proiecție de film – Noi suntem Bob Dylan: I’m Not There

July 26, 2020 @ 9:00 pm - 11:00 pm

Duminică, 26 iulie, vă invităm în Grădina cu Filme, de la ora 21:00, la proiecția documentarului muzical „Noi suntem Bob Dylan”/”I’m not There”, în regia lui Todd Haynes, cu Christian Bale în rolul principal.

„Cu titlul inițial ‘I’m Not There: Suppositions on a Film Concerning Dylan’, filmul lui Todd Haynes urmărește destinele a șase personaje, personificări a șase etape/aspecte din viața și cariera lui Bob Dylan. De la primele zile pe scenă până la renumele de important cântăreț de folk, de la controversata reorientare către rock până la accidentul de motocicletă și turneul Never Ending Tour, toate sunt tratate prin prisma a șase alter ego-uri ale legendei rock, interpretate de actori diferiți: Richard Gere, Christian Bale, Heath Ledger, Ben Whishaw, Marcus Carl Franklin și Cate Blanchett. Cu noi informații despre copilăria și viața de familie a cântărețului, I’m Not There reușește, cu ajutorul celor șase povești filmate diferit și interpretate de actori diferiți, o originală și atentă dare de seamă despre personalitatea efervescentă, dar misterioasă, a starului.”

Subtitrare în limba română.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=MFUEofAr9GA

Accesul începând cu ora 20:00.
*Intrarea liberă cu rezervare: https://www.bilete.ro/noi-suntem-bob-dylan-im-not-there/
**Rezervări pe Bilete.ro și la casa de bilete creart.
***Rezervările la evenimentele cu intrare liberă își pierd valabilitatea cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului, dacă cei care au făcut rezervarea nu anunță în prelabil că vor întârzia. Din acel moment, accesul se face în ordinea sosirii, în limita locurilor disponibile.
****Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a rezerva: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/

Details

Date:
July 26, 2020
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Event Categories:
,

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1713035365.1826 s