Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

„Privește cerul…” Un spectacol de Bogdan Bolohan

October 20, 2019 @ 7:00 pm - 8:00 pm

Breakdance și teatru-dans.

Există oare o alăturare mai surprinzătoare?

În viteza mediului urban, în agitația vieții de birou din care adesea nu mai reușim să ne desprindem pentru a ne putea bucura de lucrurile simple – un spectacol ne face o invitație.

Când ceea ce înseamnă rutina zilnică ne sugrumă, iar tehnologia devine indispensabilă, dar în același timp acapartoare – un artist ne spune:

Privește cerul…

Bogdan Bolohan și-a început cariera chiar ca dansator de breakdance pe străzile Bucureștiului. Astăzi, a devenit coregraful uneia dintre cele mai de succes emisiuni din țară, „Românii au talent!”. Și a reușit să pună împreună într-un spațiu cult street dance-ul și teatrul și să armonizeze cele două sfere culturale într-un mod absolut unic.

Privește cerul…, noua producție semnată Bogdan Bolohan, aduce pe scena Teatrelli această combinație inedită: mișcări de breakdance pe un fundal sonor de muzică clasică și videoproiecții. Totul într-un spectacol de teatru-dans cu un suflu proaspăt și un mesaj extrem de actual.

În crearea spectacolului, Bogdan Bolohan s-a lăsat inspirat de mesajul artistului român care – deși își păstrează anonimatul – a reușit să cucerească atât Bucureștiul, cât și Parisul cu îndemnul său simplu, devenit viral, scris pe ziduri părăsite, pereți de clădiri: privește cerul… / regarde le ciel… 

Regie, concept și coregrafie: Bogdan Bolohan

Scenografie: Bogdan Bolohan

Light design: Ștefan Vasilescu

Cu:

Bogdan Bolohan

Cristina Diatcu

Cristian Dragoș Roșu

Laurențiu Ioan Ioanovici

Bogdan Zamfir

Bogdan Pleșa

Biletele pot fi achizitionate de aici:

bilete-button

 

Details

Date:
October 20, 2019
Time:
7:00 pm - 8:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Creart
Piața Lahovari, nr. 7, Bucuresti, România
+ Google Map
creart
Total time: 1718605469.722 s