Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

NOAPTEA ALBĂ A FILMULUI ROMÂNESC la CREART – Grădina cu Filme

September 15, 2023 @ 8:00 pm - 11:00 pm

🗓 Vineri, 15 septembrie 2023, te invităm în 📍 Grădina cu Filme – Cinema & More (Piața Alexandru Lahovari 7), la 🎥 NOAPTEA ALBĂ A FILMULUI ROMÂNESC, unde vom proiecta de la ora 20:00 – „Vulturii din Țaga”, 🎬 regizat de Adina Popescu & Iulian Manuel Ghervas (74’ | avanpremieră în prezența regizorilor) și de la ora 22:00 – „Planeta albastră”, 🎬 regizat de Dani Sărăcuț (81’ | avanpremieră).


➡️ VULTURII DIN ȚAGA
„Echipa sa pierde meci după meci, însă Nelu, managerul unui club de fotbal dintr-un sat din Transilvania, nu se dă bătut. După fiecare înfrângere, o ia de la capăt, pentru că pasiunea sa pentru fotbal îi dă un sens în viață.”


➡️ PLANETA ALBASTRĂ
„Cinci oameni simpli trecuți de prima tinerețe au trupa “Dio Family”. Doi taximetrişti, un zugrav, un brutar și un asistent medical încearcă să iasă din monotonia de zi cu zi, prin pasiunea pentru muzică. Lipsa banilor, a timpului liber, oboseala, eșecurile sunt la tot pasul, dar nimic nu îi opreşte, pentru că simt că dacă se dau bătuți vor pierde și acest ultim pariu de a-şi găsi fericirea.”


🎥 🌙 Cinemaul românesc e din nou în centrul atenției! Pe 𝟏𝟓 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, la 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢, 𝐂𝐥𝐮𝐣-𝐍𝐚𝐩𝐨𝐜𝐚 și 𝐓𝐢𝐦𝐢𝐬̦𝐨𝐚𝐫𝐚 are loc 𝐍𝐨𝐚𝐩𝐭𝐞𝐚 𝐀𝐥𝐛𝐚̆ 𝐚 𝐅𝐢𝐥𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐞𝐬𝐜, eveniment ajuns la 𝐚 𝟏𝟒-𝐚 𝐞𝐝𝐢𝐭̦𝐢𝐞! Vino la un maraton nocturn cu cele mai apreciate și așteptate producții românești ale anului. Zeci de filme românești, actori și regizori premiați, o singură noapte.


ℹ️ Detalii pe: https://www.facebook.com/NoapteaAlba

🟢 Accesul începând cu ora 19:00

❗️ INTRAREA ESTE LIBERĂ și se face în ordinea sosirii, în limita locurilor disponibile.

Details

Date:
September 15, 2023
Time:
8:00 pm - 11:00 pm
Event Categories:
,

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1721904706.8175 s