Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mihai Toma – DACIKA

May 9, 2019 @ 7:00 pm - 8:30 pm

În data de 9 mai vă invităm la Dacika – un spectacol de muzică electronică vocal-simfonică, care va aduce pe scena Teatrelli expresia muzicală de tip folcloric, transpusă într-un limbaj contemporan de către compozitorul și orchestratorul Mihai Toma. Concertul va cuprinde și o piesă în premieră, dedicată Zilei Europei.

Cunoscut la nivel internațional cu precădere pentru compoziţiile „Flutaka”, „Ena” și „Moon Dance”, incluse pe compilaţiile Buddha Bar Vol. XV, XVII și XIX, Mihai Toma este în același timp singurul compozitor de muzică electronică invitat să participe în Festivalul Internaţional GEORGE ENESCU – ediţia 2015 – cu proiectul „Enesciada”. De asemenea, a colaborat la realizarea coloanei sonore a documentarului „Flavours of Romania” produs şi prezentat de cineastul britanic Charlie Ottley.

Unicitatea proiectul Dacika, al cărui concept poartă semnătura lui Mihai Toma, constă în faptul că reușește să pună în valoare muzica tradițională românească, integrând-o necesităţilor culturale ale prezentului și restabilind astfel legătura dintre publicul urban și moștenirea culturală a folclorului autentic.

Lui Mihai Toma (fluiere, sintetizator) i se vor alătura pe scena Teatrelli Geanina Meragiu (vioară), Georgian Mărgărit (sintetizator), Daniela Bucșan (voce), Alexander Benavides (percuție), precum și o orchestră de cameră, ai cărei membri – alături de  violonista Geanina Meragiu și soprana Daniela Bucșan – fac parte din colectivul artistic al Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian”.

www.mihai-toma.com

Biletele pot fi achizitionate de aici:

bilete-button

Details

Date:
May 9, 2019
Time:
7:00 pm - 8:30 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Creart
Piața Lahovari, nr. 7, Bucuresti, România
+ Google Map
creart
Total time: 1717055470.5073 s