Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

LA VIDA LOCA @Teatrelli

April 15, 2016 @ 7:00 pm - 9:00 pm

| 21,38LEI

Unul dintre cei mai îndrăgiți muzicieni români, flautistul Matei Ioachimescu revine în București, de aceasta dată alături de pianistul venezuelean de excepție – Alfredo Ovalles, cu un nou proiect de muzică din America Latină.

LA VIDA LOCA este o poveste sonoră extraordinară despre viață, dragoste imposibilă, celebrarea naturii și dans. Cele mai iubite cântece și dansuri latine, special adaptate pentru cei doi artiști de către compozitorul Jorge Rojas, într-un spectacol plin de culori, lirism sud american și virtuozitate explozivă, la București pe 15 aprilie, la Sala Teatrelli din sediulcreart (Piața Lahovari, nr. 7), de ora 19:00.

Pianistul venezuelean Alfredo Ovalles a studiat pianul la Caracas, la Baylor University în Statele Unite ale Americii și la Universitatea de Muzică din Viena. Susține o carieră internațională importantă, care îl poartă pe scene precum Berliner Philharmonie,  Wiener Konzerthaus, King’s Place din Londra sau Teatrul Teresa Carreño din Caracas, Venezuela. Pe langă recitaluri solo, colaborează printre altele cu Orchestra “Frederic Chopin” din Gdańsk, Polonia, cu Filarmonica din Minsk, Belarus sau cu Orchestra Simfonică a Republicii Dominicane. Este câștigător al unor competiții internaționale precum Osaka International Music Competition sau “Franz Schubert” Competition din Bulgaria. Un artist în permanentă dezvoltare și un avocat al muzicii noi, Alfredo Ovalles colaborează intens cu compozitori și ansambluri precum Green Thing sau Black Page Orchestra.

Numit în anul 2013 “Ambasador al integrării” de către Ministerul de Externe al Austriei, flautistul Matei Ioachimescu este unul dintre cei mai rafinați muzicieni români. Cu o activitate concertistică impresionantă, Matei Ioachimescu susține concerte în cele mai diverse formule, prezentând programe de mare succes in Europa si Asia. Este absolvent al Universității de Muzică din Viena, oraș unde s-a stabilit, este laureat al mai multor distincții si burse și colaborează cu unii dintre cei mai interesanți muzicieni din Europa. Instrumentul pe care cânta este un flaut din aur al producătorului japonez – Muramatsu.

 

Biletele pot fi achizitionate de aici:

bilete-button

Details

Date:
April 15, 2016
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
Cost:
21,38LEI
Event Categories:
,

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Sediul Creart
Str. Alexandru Lahovari, nr. 7, Bucuresti, Bucuresti-Ilfov România
+ Google Map
Phone:
021 318 3804
Website:
http:/creart.ro
creart
Total time: 1718624060.8879 s