Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

“Joia Pacatosilor”- Alina Manole & Raul Kusak

October 22, 2015 @ 7:00 pm - 8:00 pm

“Joia Pacatosilor” * este o poveste muzicala despre dragostea reala. Premisa incomoda de la care porneste povestea este aceea ca nu exista exclusivitate absoluta in relatiile de cuplu. Ca nu exista adult care, desi implicat intr-o relatie, sa nu se simta atras si de alte persoane. De la atractie la fapte, de la o aventura la despartire, de la minciuna la marturisirea adevarului si consecintele acestuia…iata episoade de viata pe care le defineste povestea “pacatosilor”.

Spectacol muzical in doua personaje, “Joia Pacatosilor” – Alina Manole & Raul Kusak are meritul de a fi o terapie muzicala pentru oamenii inteligenti. Renuntarea la chitara a cantautoarei (marturisirile muzicale sunt de voce si pian) este un soi de sacrificiu, care dobândeste sens în cadrul unei povesti coerente, emotionante, aparte. Nu vorbim doar despre muzica aici, ci despre povestea vorbita, conceputa tot de Alina Manole. Personajul reprezentat de Raul Kusak este la rândul lui puternic, desi dialogul se face aproape exclusiv prin acorduri.

De departe unul dintre cele mai interesante proiecte muzicale originale ale momentului, “Joia Pacatosilor” trebuie vazuta în orice zi ar saptamânii ar fi programata.

Primul spectacol al toamnei va avea loc pe data de 10 octombrie in Bucuresti, in sala Teatrelli, de la ora 19:00

*este recomandat persoanelor peste 18 ani

Accesul este posibil doar pe baza de bilet. Biletele sunt disponibile la casa de bilete Teatrelli din Piata Lahovari nr 7 sau prin reteaua Eventim.ro. Rugam publicul sa aiba in vedere ca numarul locurilor este limitat, deci achizitionarea biletelor cu cateva zile inainte de data spectacolului este de dorit.

Mai multe informatii despre artista Alina Manole pot fi aflate la urmatoarele adrese web:

www.alinamanole.ro

http://blog.alinamanole.ro

http://facebook.com/AlinaManoleoficial

Biletele pot fi achizitionate de aici:

bilete-button

Details

Date:
October 22, 2015
Time:
7:00 pm - 8:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Sediul Creart
Str. Alexandru Lahovari, nr. 7, Bucuresti, Bucuresti-Ilfov România
+ Google Map
Phone:
021 318 3804
Website:
http:/creart.ro
creart
Total time: 1713221922.1611 s