Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

“Joia Păcătoșilor” – Alina Manole & Raul Kusak – Sala “teatrelli”

January 23, 2015 @ 8:00 pm - 9:30 pm

| 29,70LEI

Joia Păcătoşilor e o poveste muzicală despre dragostea reală. Povestea a doi adulţi care, trăindu-şi istoriile de viaţă, ajung să se întalneasca fix în acel moment în care au nevoie unul de altul. Cum ajung să-şi trăiască însă şi vindecările şi iubirea…?!

Muzical, (se) vor povesti în faţa voastră Alina Manole şi Raul Kusak. Veţi vedea doi artişti a căror energie şi eleganţă muzicală se contopesc în trăiri de scenă aparte, într-o stare incredibil de intimă cu cel care ascultă.

Voce şi pian, două minţi luminate, două firi artistice aparte – iata amestecul bun al unui concert cu rol … terapeutic.

Alina Manole este “păcătoasa“ care îşi asumă greşelile fiecăruia dintre noi, cele spuse în şoaptă, cele vorbite pe la colţuri (de Lună Pătrată), cele spuse în somn. Ironia, jocul de-a drama, adevărurile „incomode” se regăsesc în piesele pe care le compune, în atmosfera elegantă a fiecărei apariţii în public.

Raul Kusak este artistul care pictează calea mărturisirilor cu acorduri de pian, dintre cele care deschid poarta spre inimă. Magia prin care acest pianist minunat transformă notele în cuvinte e disponibilă doar Cunoscătorilor, nu de teorii muzicale, ci de viață și dragoste…

Spectacolul va avea loc pe data de 23 ianuarie, ora 20:00, în sala de concerte Teatrelli a centrului Creart din Piaţa Lahovari, Bucureşti.

*este recomandat persoanelor peste 18 ani

 

Biletele pot fi achizitionate de aici:

bilete-button

Details

Date:
January 23, 2015
Time:
8:00 pm - 9:30 pm
Cost:
29,70LEI
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Sediul Creart
Str. Alexandru Lahovari, nr. 7, Bucuresti, Bucuresti-Ilfov România
+ Google Map
Phone:
021 318 3804
Website:
http:/creart.ro
creart
Total time: 1721535303.5391 s