Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Joc de pisici – Sala “teatrelli”

November 8, 2015 @ 7:00 pm - 9:20 pm

de Orkeny Istvan

Un spectacol de Gelu Colceag

Cu : Virginia Mirea, Adela Mărculescu, Tania Filip, Mihaela Teleoacă, Dan Aștilean, Marius Gâlea/Sergiu Fleșner, Alina Suărășan, Oana Pușcatu

Asistent scenografie: Ioana Colceag

 „Toți avem câte ceva de împărțit. Numai cu bătrânii nu mai are nimeni nimic de împărțit. Dar dacă bătrânii au ceva de împărțit între ei – noi râdem”.

„Joc de pisici” este povestea celor mai frumoase surori din tot ținutul, surorile Skala, Elisa și Gizela care ajunse la vârsta senectuții și locuind în țări diferite își alină singurătatea și bătrânețea povestindu-și la telefon zilnic ce li se întâmplă.

Piesa „Joc de pisici” începe când doamna Elisa Orban se reîntâlnește cu o veche prietenă, Paula. Paula devine centrul vieții doamnei Orban pentru că este „..cineva care mă ascultă, care îmi dă importanță….”. Paula, în schimb, nu o vede pe Elisa ca fiind centrul universului ei și lucrurile se complică atunci când doamna Orban îi face cunoștință Paulei cu Victor Csermleny, celebrul tenor și… iubirea din tinerețe a doamnei Orban.

Pentru Elisa Orban chiar și mersul la hala de lapte este o adevărată aventură, astfel încât ce se întâmplă cu Paula și Victor nu poate trece neobservat.

Iar dacă doamna Orban dorește să cumpere doar 50 de grame de lapte pentru că atât este porția pisicii, cu siguranță se va produce un conflict, cel puțin comic.

 

Biletele pot fi achizitionate de aici:

bilete-button

Details

Date:
November 8, 2015
Time:
7:00 pm - 9:20 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Sediul Creart
Str. Alexandru Lahovari, nr. 7, Bucuresti, Bucuresti-Ilfov România
+ Google Map
Phone:
021 318 3804
Website:
http:/creart.ro
creart
Total time: 1721534699.5636 s