Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

IRIS – Cristi Minculescu, Valter & Boro – în deschidere: NUANȚE @ Grădina cu Filme

September 26, 2021 @ 8:00 pm - 11:00 pm

Duminică, 26 septembrie 2021, de la ora 20:00, vă invităm în Grădina cu Filme – Cinema & More la concertul trupei IRIS – Cristi Minculescu, Valter & Boro.
Când spui Cristi Minculescu (voce), Valter Popa (chitară) şi Doru Borobeică (bass), ai în față întreaga istorie a rock-ului românesc, îi ai în față pe trei dintre cei mai iubiți artişti români, fără să aibă nevoie de vreo altă prezentare. Lor li s-a alăturat în 2017, providențial, Mihai Dumitrescu, la tobe. E suficient să auzi „Floare de Iris”, „Strada ta”, „Baby”, „Somn bizar” și începi deja să fredonezi aceste melodii care ne-au fost tuturor imn și care vor continua sa fie auzite doar din vocile, corzile și emoțiile celor ce le-au compus.
Cristi Minculescu, Valter & Boro sunt cei care fac ca spiritul „Iris” să existe, iar anul acesta, numele IRIS s-a întors, în sfârșit, acasă! Oricând IRIS – Cristi Minculescu, Valter & Boro urcă pe scenă, mii de voci pornesc în public la unison, pentru că repertoriul lor este patrimoniu național al rock-ului românesc, coloana sonoră a amintirilor pentru trei generații de fani. În Gradina cu Filme veți avea ocazia de a-i asculta într-un spațiu intim, într-o atmosferă ca între prieteni.
În deschidere va concerta trupa NUANȚE, favorita publicului și câștigătoarea concursului organizat în contextul Open Call-ului
NEW BAND IN TOWN @ Grădina cu Filme.
Nuanțe este o trupă formată în Piteşti, la finalul primăverii anului 2016, care abordează un stil de rock puternic nuanţat de funk şi grunge. Sunetul trupei pendulează de la ritmuri energice, până la acorduri melancolice.
În aprilie 2019, trupa lansează albumul de debut, intitulat „Două Minute”, iar în luna mai 2021 se naște cel de-al doilea album, numit „Eva”.
Componență:
Edi Bolbea – voce și bass
Alex “Andu” Stoia – chitară
Gabriel Arsene – tobe
_
Accesul începând cu ora 19:00
*Intrare pe bază de bilet: https://eventbook.ro/performance/83274/venue
**Bilete disponibile pe Eventbook.ro și la casa de bilete CREART
***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilet: www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema

Details

Date:
September 26, 2021
Time:
8:00 pm - 11:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1717040047.7844 s