Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Improvisneyland – Spectacol de improvizație @ Grădina cu Filme

June 19, 2021 @ 9:00 pm - 11:00 pm

Vă rugăm să țineți cont de faptul că, în conformitate cu normele în vigoare, accesul în Grădina cu Filme – Cinema & More este permis doar persoanelor:
care prezintă dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore
care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol. Regulamentul va fi actualizat de îndată ce se vor modifica măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.
Sâmbătă, 19 iunie, de la ora 21:00, vă invităm să râdeți inteligent cu IMPROVISNEYLAND!
Cunoscuți drept “veteranii teatrului de improvizație” din România și creatori ai Festivalului Național de Improvizație – IMPRO, echipa Improvisneyland constă exclusiv din actori profesioniști, premiați și apreciați în carierele lor individuale.
La spectacolele lor râzi pe bune, iar regizorul este publicul însuși – acesta contribuind activ în universurile create, având în vedere că actorii compun scene integrând expresii, emoții și situații oferite de public.
Așadar, vă invităm la o seară de comedie improvizată din sugestiile publicului, alături de actorii: Axel Moustache, Pavel Bârsan, Andreea Samson, Doina Antohi și Marian Hâncu la clape.
__
Accesul începând cu ora 20:00
*Intrare pe bază de bilet: https://eventbook.ro/…/bilete-improvisneyland-gradina…
**Bilete disponibile pe Eventbook.ro și la casa de bilete CREART
***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilete: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/

Details

Date:
June 19, 2021
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1719016077.9681 s