Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

IMPROvCOMEDY @ Grădina cu Filme

May 15, 2016 @ 8:30 pm - 10:00 pm

| 26,14LEI

IMPROvCOMEDY călătorește jucăuș prin București și ajunge cu un spectacol nou-nouț la Grădina cu filme – Cinema & More pe 15 mai 2016 la 20.30.

Este pentru prima oară când Grădina cu Filme se întâlnește cu improvizația și IMPROvCOMEDY se întâlnește cu o locație premium pentru joaca artistică, o atmosferă primitoare de film și cultură urbană, unde tu ai ocazia să vezi cea mai dinamică formă de teatru de comedie și improvizație muzicală.

Spectacolul de improvizație îți aduce pe scenă o trupă de improvizatori profesioniști care vor face pe loc situații la propunerea ta, toata imaginația ta se va transforma în realitate în cel mai spontan mod posibil. Fie că vrei să vezi cum a arătat prima ta întâlnire sau cum poți deveni chiar tu decor viu, te distrezi în povestioare cu titluri alese de tine sau viața ta devine un cântec, ai șansa să asiști pentru prima și ultima oară la momente de comedie extremă.

Improvizatorii își folosesc toate uneltele intelectuale și tot bagajul de cunoștințe acumulat o viață întreagă pentru a pune la cale o scenă și nici ei nu știu ce o sa se întâmple în secunda următoare.

Poți veni cu toată familia, spre deosebire de stand-up, improvizația are audiență generală cu limite maxime de vârstă, educație și religie. Asta înseamnă limite maxime la distracție. Cum se simte? De parca ai fi pe marginea prăpastiei și nu stii cum se termină, adrenalină, imprevizibil și hohote de râs. Isteric.

În cei 5 ani de spectacole săptămânale în București și în țară, trupa IMPROvCOMEDY e formată din 5 actori și invitați speciali din toata lumea artistică românească, așa că nu știi niciodată cine apare pe scenă. Pe 15 mai la Grădina cu Filme ne întâlnim cu Ionuț Ghenu, Radu Bucalae, Ioana Manescu, Sabin Hera și Andrei Coman.

Biletele au prețul de 26.14 RON și pot fi achiziționate prin Eventim.ro sau la sediul creart din Piața Alexandru Lahovari nr. 7.

Ne vedem pe 15 mai la Grădina cu Filme din Piața Alexandru Lahovari nr. 7 să facem cea mai mare echipă de comedie!
Endorsers: Grădina cu Filme, creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București), Ollie Gang Shop

Details

Date:
May 15, 2016
Time:
8:30 pm - 10:00 pm
Cost:
26,14LEI
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1718979206.1423 s