Încărcare Evenimente

« Toate Evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

iMapp Bucharest 2017

septembrie 16, 2017 @ 5:30 pm - 11:55 pm

| Gratuit

Pe 16 septembrie 2017, în Piața Constituției, are loc cea de-a patra ediție a concursului internațional de 3D video mapping – iMapp Bucharest 2017.

Finaliștii ediției 2017:
✔ Motionlab (Romania)
✔ mammasONica (Italia)
✔ EPER (Ungaria)
✔ Gong Zhen (China)
✔ Flightgraf (Japonia)
✔ Ouchhh Studio (Turcia)

Imagini 3D complexe, construite în jurul temei „Above and Beyond”, vor personaliza și vor reinterpreta fațada Casei Poporului, printr-un spectacol de sunet, lumină și culoare, „relieful” acesteia devenind o adevărată iluzie optică.

Câștigătorul competiției va fi desemnat de un juriu de prestigiu, format din personalități marcante ale industriei audiovizuale internaționale.

Evenimentul are o componentă interactivă esențială, publicul având posibilitatea de a-și alege favoritul în seara evenimentului, începând cu prima proiecție, printr-un SMS la un număr cu tarif normal. Echipa care va aduna cele mai multe voturi prin SMS va fi desemnată câștigătoarea Premiului Publicului.

O altă componentă a evenimentului este cea muzicală, seara debutând pe ritmurile unor artiști locali și internaționali îndrăgiți de public: Paul Damixie,Moonlight Breakfast și renumita orchestră Pink Martini, alături de solista Storm Large.
___
iMapp Bucharest este un eveniment organizat de Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București.
Curator: Maxin10sity
Producător tehnic: 360 Revolution

Detalii

Data:
septembrie 16, 2017
Palau
5:30 pm - 11:55 pm
Preţ:
Gratuit
Event Categories:
,

Organizator

Creart
Telefon:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Azi

Piața Constituției
Bulevardul Libertății, București , România
+ Harta Google
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Total time: 1595712096.0941 s