Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

IA: Tradiție. Prêt-à-Porter. Haute Couture

June 24, 2020 @ 8:00 pm - 11:00 pm

| Free

Pe 24 iunie, de Ziua Universală a IEI, te așteptăm în Grădină cu Filme în IE și cu multă veselie! 💜

Pentru a celebra acest brand de țară, IA românească, am decis să deschidem unul dintre cele mai cool spații culturale urbane din centrul Bucureștiului cu evenimentul „IA: Tradiție. Prêt-à-Porter. Haute Couture”, care ne poartă, muzical și vizual, de la București până la New York!

De Ziua IEI, în loc de „Bun venit!” sau „Ne-a fost dor de tine!”, te invităm să te simți și tu, încă de la intrarea în Grădina cu Filme, ca pe catwalk. Dacă vii îmbrăcat/ă în IE, fie că este în stil tradițional, prêt-à-porter sau haute couture, vei avea parte de o ședință foto într-un colț românesc reinterpretat.

De la ora 20:00, Irina Sarbu ne (în)cântă cu un concert din folclorul românesc, cu inflexiuni de jazz, un omagiu adus Mariei Tănase.

Proiecția IA pe catwalk începe la ora 21:00. Fashion show-uri de pe celebre podiumuri, din București până la New York, pun în valoare frumusețea portului popular românesc, reinterpretat în viziunea unor designeri români de excepție, cunoscuți, deja, în mai multe colțuri ale lumii: Dorin Negrau, Valentina Vidrașcu, Sandra Galan, IE Clothing (Iulia Ghenea și Emilia Tudoran).

Pe 24 iunie, de Sânziene, românii din țară și de pretutindeni sărbătoresc Ziua Universală a IEI. Dacă în trecut IA reprezenta un articol vestimentar purtat în zi de sărbătoare la sate, astăzi este un simbol al valorilor autentice românești, cu care se identifică inclusiv omul modern. Susținem revitalizarea IEI tradiționale, care s-a bucurat în ultimii ani de o puternică promovare, devenind o sursă de inspirație pentru mulți designeri și artiști contemporani.

Accesul începând cu ora 18:00.
*Intrarea liberă cu rezervare
**Rezervări pe Bilete.ro și la casa de bilete creart.
***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a rezerva: www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema

Details

Date:
June 24, 2020
Time:
8:00 pm - 11:00 pm
Cost:
Free
Event Categories:
,

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1716407758.8157 s