Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

„Hotel California” de Neil Simon

September 6, 2014 @ 8:00 pm - 10:00 pm

„Hotel California”, de Neil Simon

UN OSCAR…O NUNTĂ…O ENTORSĂ

CUCARMEN TĂNASE, RADU GABRIEL, TANIA FILIP, MARIA RADU ȘI MIRCEA CONSTANTINESCU,

CRISTINA CONSTANTINESCU ȘI ALEXANDRU PIETRICICĂ

UN SPECTACOL DE : GELU COLCEAG

 

Noua producție, „Hotel California”, este formată din trei piese de teatru: „UN OSCAR…O NUNTĂ… O Entorsă”, de  Neil Simon. Acest spectacol se bucură de prezența unor nume sonore ale teatrului românesc: Carmen Tănase, Radu Gabriel, Tania Filip, Maria Radu și Mircea Constantinescu.

Regia și scenografia îi aparțin regizorului Gelu Colceag, care se află la prima montare pentru scena noastră. Acțiunea se petrece în aceeași cameră de hotel din California, principala temă fiind comunicarea dintre generații și conflictele ce apar între acestea.

În prima parte, Diana, o mare actriță britanică, este nominalizată pentru prima dată la Premiile Oscar, fapt ce ar putea să-i salveze cariera, dar și mariajul cu Sydney, un anticar  din Londra.

A doua parte îi prezintă pe Norma și Roy, doi părinți nerăbdători să-și căsătorească fata.  Mireasa se hotărăște ca fix în ziua marelui eveniment să se lase copleșită de emoții, blocându-se în baia camerei de hotel. Discuții, nervi întinși la maxim, reproșuri și lacrimi când de bucurie când de tristețe, împletite cu mult umor.

Ultima parte aparține unui alt cuplu cu „ probleme” cel format din Bill și soția acestuia, Bety,care împreună cu prietenii lor, Tom și Tina se află într-o vacanță mult visată. Concediul devine însă unul de coșmar când în urma unui meci de tenis la dublu, Bety suferă o entorsă, de aici începând toate necazurile personajelor noastre.

Vă invităm să ne bucurăm împreună de acest regal teatral!

 

PERSOANELE SUB 16 ANI NU AU ACCES ÎN SALĂ.

Biletele pot fi achizitionate de aici:

bilete-button

Details

Date:
September 6, 2014
Time:
8:00 pm - 10:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Sediul Creart
Str. Alexandru Lahovari, nr. 7, Bucuresti, Bucuresti-Ilfov România
+ Google Map
Phone:
021 318 3804
Website:
http:/creart.ro
creart
Total time: 1720896547.1502 s